Paczkowski_Tomasz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pędzę sam po bezdrożach samotności nie czuję już szczęścia ani miłości dziwnie wygląda każdy ciemny dzień bez ciebie!a zal jak jakiś cień podąża za mną odczepić się nie może wciąż czegoś szuka czegoś co pomoże przezwyciężyć cierpienie i odnależć nadzieje słysze jak diabeł smutku się śmieje z mego nieszczęścia z ogromnej tęsknoty mój dzień polega na nabieraniu ochoty na ponowne ujżenie ciebie moge żyć nawet o wodzie i chlebie bylebyś była blisko tuż obok mnie zrozum prosze ja właśnie tego chce i wiem że to nie jest nierealne pragne tego to chyba normalne.
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cześć Tomaszku, Trochę żeśmy się nie widzieli od czasu starego forum. Nadal częstochowskie rzucasz, ale widzę znaczną poprawę z patosem. Juz bardziej dojrzale piszesz, spokojniej, balansujesz słowa. seweryn
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ile emocji,ile smutku,ile rozpaczy... Lubię wiersze napisane z uczuciem...Fakt rymy psują co nieco, ale mnie sie podoba!
marcin_wojdan Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Moim zdaniem wiersz odsłania jak zwykle twoją duszę która jest pełna wrażliwości i to bardzo dobrze...bo obecnie mało jest ludzi z uczuciem.....a rymy są the best...Paczka wiesz o co biega...heee
Piotr Sanocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz bardzo ładny. Podoba mi się :). Nie lubię wierszy o miłości, ale ten jest naprawdę wciągający - dobrze że dodałeś tu wątek diabła i samotności - tej prawdziwej :) Ogólnie oceniam wiersz na 5 (z małym +). Pisz dalej a napewno osiągniesz perfekcję. Pozdrawiam serdecznie PS. Pisz z rymami - ładniej to brzmi i daje rytm wierszu.
Paczkowski_Tomasz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jejciu moge powiedziec tylko dziekuje napewno przez to moj rym zaowocuje slowa zachety to jak wilhelm tell i kusza wlasnie to mnie w zyciu najbardziej wzrusza:) jeszcze raz dzieki.
Rekomendowane odpowiedzi