Bartosz Sadulski Opublikowano 9 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Witam Cię i pozdrawiam choć nie mam szacunku spędziliśmy razem zbyt wiele czasu by móc cię nie kochać leżeliśmy razem na łąkach rozlanych pod sufitem ludzkich marzeń i myśleliśmy jak dobrze będzie nam jutro pamiętasz jak pokazywałaś mi swoje wiersze? ogarniały moje życie jak wąż swoją ofiarę bo zbyt długo tkwiłem w twoim uścisku że już nawet nie wiem czy jesteś i gdzie po co i dlaczego byliśmy razem nie raz śmiałem się z ciebie i płakałem gdy byłaś obecna zbyt blisko kryształowy puchar naszych uczuć pęka i choć ciągle egzystujemy razem uciekam.
Vera_Ikon Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Na początek trochę bym uszczupliła... Taki mój subiektywizm. A może zacząć tak... witam i pozdrawiam - bez szacunku - zbyt wiele czasu razem by móc cie nie kochać pozdr vera
stanislawa zak Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 i wszystko to mówi samo za siebie, krótko i zwięzle ładna miniaturka! a poza nawias Vero! witaj zza wielkiej wody!wróciłaś? Bartku, przepraszam pa!
Gość Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Nie jest źle Bartku . Mnie sie tam podoba choc malutkie zmiany zawsze mozna by wprowadzic . Moja reka nie pomoze ma kontuzje w postaci usztywnienia . Pozdrawiam .
Rekomendowane odpowiedzi