Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

a co powiesz na to?
hehehehe...

letnia wyprzedaż
przed sklepem prostytutka
uśmiech witryny

musialam,
jak sie jakis pomysl uczepi to nie ma na to rady... :]

Cha, cha, cha! Od razu mam lepszy humor.
pOzdrowienia śLę ;-)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

sympatycznego wieczoru.  
    • @wiedźma dziękuję

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Alicja_Wysocka  Alicjo pięknie, subtelnie i trochę psotnie ;)  Uściski.
    • Wiedz, że lunatykuję. Wychodzę co noc, by… uczepić się twych włosów.   Wtedy staję na palcach, sięgam niebios — i Ty się budzisz.   Spoglądasz w okno — a tam tylko księżyc.   Może spojrzysz dalej… Zobaczysz mnie, wplecionego w anielskie włosy, jak próbuję dosięgnąć Twych oczu.   Może wtedy spojrzysz na mnie. Może w końcu na mnie spojrzysz.  
    • @Poet Ka... miło to czytać, dziękuję za te słowa... :)   @Annna2... @andrew... za powtórzone, to jedno słowo, bardzo Wam dziękuję... :)   @iwonaroma... dobrze dedukujesz... :) imię akurat pasowało, to o Wujku Stanisławie, tam.. Stan, Stanley. Jednym słowem, cztery w jednym. Dziękuję za zajrzenie.   @Alicja_Wysocka... tak, ktoś odchodzi, ale naprawdę dużo po sobie zostawił. Dobrze, że miałam okazję to widzieć. Dziękuję za to ciepłe odniesienie... :)   Bardzo Wam dziękuję za zostawione słowa... pozdrawiam, już po burzach, ufff.     Gościom, za cichutkie punkciki przychylności.. BARDZO dziękuję... :) także pozdrawiam.    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...