stanislawa zak Opublikowano 5 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 piórem rysowałam swoją osobę na papierze plama podwójnie zaciera stare gryzmoły przeszłość gdzieś pod i nadświadomie krąży wytrącając plan nowego dnia nie będzie razem rozmazana perspektywa bezszelestnie zatrzymuje słowa w przeciągu otwartego okna ramy rdzewieją liście jak to liście opadają zawsze jesienią
Tomasz_Biela Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 przeszłaś się jeszcze raz po impulsie i widzę ,że pozmieniałaś ... i dobrze pointa którą zastosowałaś w warsztacie była marna, pomyślnie rozważyłaś sprawę ... wiersz ... nie będę oryginalny i powiem, po raz któryś piękna robota ... pozdraiwam TomaszEK
Tali Maciej Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 wątek przemijania, spadające liście, rdzewiejące ramy i czas tak nieubłagalnie uciekający ładnie umiesz to ubrać w słowa nisko się kłaniam i pozdrawiam
Leila Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Wiersz odpowiadający mojemu nastrojowi... Zakończenie bardzo mi się podoba. pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 5 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 dziękuję za miłe komentarze TOmku twoja puenta nie jest marna jest świetna, ale nie mogę kraść Twojego , bo jak wiesz mnie stać też na coś swojego! Maćku, wiem że.. znowu przyroda! Leilo, jesienne nas-troje? Izo , jak zwykle masz rację!propozyje są baaardzo! pozdrawiam serdecznie i ciepło!
Tomasz_Biela Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 tak wtrącę się poza wiersz Stasiu dla mnie Time up a więc Goodbay :(
stanislawa zak Opublikowano 5 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Tomku, mów po polsku , ja nie ponimaju! ino to żegnaj dlaczego?
Tomasz_Biela Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Muszę odejść ... po prostu
stanislawa zak Opublikowano 5 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 wersja 2 - cięcie Romana Bezeta piórem wyrysowałam swoją obecność na papierze plama podwójnie rozlana zaciera ( to świetnie brzmi- jak zacierka na mleczku) stare gryzmoły przeszłość jeszcze pod i nad krąży wytrącając cały plan nowego dnia nie będzie rozmazana perpektywa zmiękcza słowa zatrzymane ( w przeciągu - paru minut) w przeciągu otwartego okna "jeszcze tylko zasnąć i noc niech robi co chce"-(T. Biela)
stanislawa zak Opublikowano 5 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 hej, hej , a gdzież to waść się wybiera? a co z forum? dziś słyszę takie słowa już drugi raz co się dzieje? jesień? depresja?
Samo zło Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to serio wersja Bezeta? serio serio? a jeszcze bardziej serio: szkoda pióra, być może jestem sto lat za murzynami, ale używam szczoteczki do zębów lub wykałaczki. wierszyk jak wierszyk opadnie za kilka godzin
stanislawa zak Opublikowano 5 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Samo ? dzięki - opadnie jak wszystko he he znasz to? i liście i włosy i czapki z głów, i.. i.. i cóż taka kolej rzeczy a zębach lubie szperać piórem gdy nic do głowy nie wchodzi, to moja MUZA,czasem dziurawa i słowa wylewa z niemowlakiem, miło się gawędziło, monologowało raczej pozdrawiam serdecznie wiesz że cię lubię prawda?
Samo zło Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem. mnie się nie da nie lubić, jestem uroczym człowiekiem, po prostu nie ma innej opcji.
stanislawa zak Opublikowano 5 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 sarkazm przemawia przez ciebie ale ja lubie ludzi (mimo wszystko) z charakterem bo im tego zazdroszczę- proste!
Tomasz_Biela Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raczej to ostatnie, powiem więcej, na pewno to ostatnie ale nic tu po mnie. trzeba przyznać Pa
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Ładny klimat, ale troszkę przydługie. pozdrawiam /Arek
stanislawa zak Opublikowano 5 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 wiem Arkulubisz miniaturki, oczu nie meczą i szybkie są i takie małe małe, pozdrawiam nie łam się,
Miłka Maj Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Stasiu, czytam, czytam i czytam....brak mi odwagi (jeszcze?), by komentować, ale Twoje utwory czytam z wielką przyjemnością - moje klimaty.... Pozdrawiam serdecznie MM ps. proszę o więcej, więcej, więcej...
Paulettta Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 uwielbiam miniaturki, ale mimo ze ten utwór nią nie jest to podoba mi się.Ktoś już tu to powiedział:,,piękna robota"
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 ładnie, ładnie choć każda z trzech najbardziej rozpasanych zwrotek obraca się wokół czasownika, co sprawia, iż czytane jedna po drugiej sprawia wrażenie wyliczanki... może jeszcze to jakoś doprawić? szalem!
Rekomendowane odpowiedzi