Luthien_Alcarin Opublikowano 2 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 względność się przekształca grona rozdmuchane w wino smakują inaczej a z ciebie taki rodzynek którym kobieta upija się przez skórę soki życia smakuje z ludzkiej perspektywy
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 krótko, ale bezwzględnie do celu - w tym przypadku puenty. wszystkiego w życiu należy spróbwać, tak żeby poczuć przez skórę, poczułem Twój wiersz. na poziomie, bardzo dobrym, jak zawsze :)) pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Wino niezłe. Rodzynek świetny. Ale na zakończenie jakby zabrakło pomysłu? pozdrawiam /Arek
Luthien_Alcarin Opublikowano 3 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 witam witam:) jay Jay-jak zawsze mnie rozpieszczasz-całkie miłe to "jak zawsze":) Izo:ciesze sie że wino smakuje:) Arkadiusz- całośc powstała z opisu na gg (wstyd sie przyznać), do którego po dłuższym czasie dobudowałam druga i trzecia strofe-moze dlatego mniej składne... ale ja narazie to tak zostawie bo nie sadze zeby były miedzy druga a trzecią strofą tak duze dysproporcje Dzięki za komentarze i poświęcony czas;) Pozdrawiam Agata
stanislawa zak Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 uważam że zakończenia jest świetne soki życia smakuje z ludzkiej perspektywy,- czegóż chcieć więcej. pozdrawiam ciepło
kall Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 coś mnie korcił ten twój opis na gg nie pytałam - i proszę. aż wiersz powstał stały agaciny poziom bez zmian - sympatycznie, niekoniecznie zwięźle i na temat, ale gustownie :-) pozdrawiam kalina
Bartosz Wcisło Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Jak zwykle nie rozumiem, czemu publikujesz tutaj, gdzie wiersz łątwo może pozostać niezauważony w natłoku miernoty.
Rekomendowane odpowiedzi