joaxii Opublikowano 30 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na III Nadmorskie Spotkania Poetów "Słowa w Sieci", które odbędą się 12.listopada br. (sobota) o godzinie 17.00 w siedzibie Wojewódzkiej Biblioteki Publicznej w Gdańsku, ul. Targ Rakowy 5/6. Swoje wiersze czytać będą (w kolejności alfabetycznej - w nawiasach nicki internetowe): Wojtek Boros Magda Gryszko Roman Kaźmierski (normal ramol) Michał Kobyliński (Gill Gilling, Assassello) Przemek Łośko Zbigniew Milewski (Zamilkł Zamek) Julka Szychowiak. Podczas spotkania można będzie obejrzeć wystawę akwareli Katarzyny Mokwy (Indy 1409) pt. Wiślany Blues. Po części oficjalnej - Turniej Jednego Wiersza sowicie zapijany oraz zagryzany chlebkiem ze smalcem własnej roboty. Miejsce owego turnieju ogłosimy później. Jako preludium do III Nadmorskich w dniu 11.listopada odbędzie się promocja tomiku Mirki Szychowiak (Dotyk) pt. "Człap Story" Wstęp wolny. Wszelkich zainteresowanych przyjazdem uprasza się nader uprzejmie o wcześniejsze zgłaszanie swojego przyjazdu celem rezerwacji odpowiednio obszernego lokum na imprezkę a także dorwania odpowiednio dużej ilości słoniny na smalec. Jednocześnie wszystkie osoby zainteresowane noclegami proszę o jak najwcześniejszy kontakt - zarezerwuję pokoje w hotelach. Ceny zróżnicowane (już od 35 zł/za osobę). Pozdrawiam serdecznie, Joanna Bonarska [email protected] gg 3739094
Gość Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Witam, Jak mi nic nie wypadnie to przyjadę. [jeżeli można - oczywiście] Mieszkam dość daleko, także na pewno zostalibyśmy na noc. [ja + Gosia]. Jak będziecie wiedzieć coś o kosztach noclegu to napiszcie. a.
joaxii Opublikowano 30 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łaaaał! Fajnie. Zapraszamy! Info o hotelach już przesłałam na PM. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w Gdańsku, j.
Gość Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok, mam. Dzięki. a.
fr ashka Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 a ja w Gda mieszkam :) pomyśle, pomysle, dzięki za info!!! :D jesiennie, fr.ashka ;)
Michał_Zawadowski Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 ze zgorzelca mam za daleko, ale kogo to by zmartwiło
bogdan vendetis Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 jakby było 18-go, bym przyjechał
Dorma Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Wow!!! Joanno dopiero przeczytałam wiadomość..W sumie i tak już o tym wiedziałam ale chciałam oficjalnie poinformować o swoim przybyciu...Zeby nie było :) Zwłaszcza że z tego co widzę zapowiada się jeszcze więcej osób niż było w zeszłym roku Tym bardziej, że z miła checią poznam Pana Anello.No i z checią pogadam ponownie z Zamkiem..Nie przypuszczałam,że kopnie nas taki zaszczyt :)....Do zobaczenia
joaxii Opublikowano 1 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie, gwarantuję przednią zabawę oraz mnóstwo wrażeń poetycko-intelektualnych i nie tylko. Przypominam też, że dzień wcześniej odbędzie się wieczów autorski Mirki Szychowiak (nick: Dotyk). Pozdrawiam, j.
joaxii Opublikowano 1 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Aha, zapomniałam dodać - noclegi oczywiście zaatwiam, ale na spanie zanadto nie liczcie :) U nas mało się śpi, Alka Seltzer zapewniam po uprzednim złozeniu zamówienia ;)
smykusmyk Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 i znów mnie ominie :(((( akurat z Jackiem zarezerwowaliśmy pokój w Zakopanem :/ kurde... a tak chciałam przyjechać w tym roku :(((( uprzedzaj mnie wcześniej Johnuś bo siem zapłaczem :(((( pati.
smykusmyk Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. potwierdzam :]]] ale za to smalec pierwsza klasa :D
joaxii Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pati, dziecko drogie, no toż to ogłoszenie wisi od 30. września!!! A w Zakopcu na pewno halny będzie... I same barany. Nie to co u nas. Pamietaj, że kobieta zmienną jest ;) Pzdr. j.
Dorma Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Pati.. no nie!!!!!!!!! A tak liczyłam, że będziesz :((((((((( Niestety nie moge pojawić sie dzisiaj w Oliwie ale na 100% bede jutro:)
Rekomendowane odpowiedzi