Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• och to biedne stworzonko co zgarnęło z szuflady szufeleczką niewielką i to nie dla zabawy papierki z sylabami oraz garstkę literek by na biurko ci przynieść choć to nic i niewiele    ale wierzy że stworzysz maleńki poemacik i że jej ciężka praca nie pójdzie na straty rymy zręcznie dobierzesz metafory i myśli myszka patrzy na ciebie że nadzieje jej ziścisz :)
    • ... przyczyną kończenia się tego.. "to".. są pewnie niezgodności charakterów... pomiędzy dwojgiem.  
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Treść mi się podoba.... te stury też pasują, skoro.. świetliste.. ale pytanie zostaje. Melancholii .... oraz... marazmie
    • świat kwiatów i miłości które nie więdną  świat prawdy wyrozumiałości dobra które   2.na tęczy 1.gra        ...... :) świat gdzie białe jest białe nie ma plam które kłócą prawdy  o prawdzie nie mówią właśnie taki świat ujrzałem parę myśli dalej     @Waldemar_Talar_Talar... pisałam już u Ciebie nie raz.. że zostawiasz na końcach wersów słowa, które powinny "zejść" np. o wers niżej. Często "nadgadujesz" frazy i robi się mniej ciekawie. Z powyższej treści wybrałam, co wydało mi się miłe dla ucha... :) Pozdrawiam Cię.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jacku... :))    ja także już nie wiem    kto za kim i... czemu    lato winne chyba     i tęcze pod niebem.... :)  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...