Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Łukasz Jasiński   Ostrożność nigdy nie zaszkodzi. Niestety, żyjemy w świecie pełnym zawiści, złości i nienawiści. Dobro, gdzieś tam na dnie serca i w zakamarkach umysłu bywa zakrzyczane, lecz wierzę, że zwycięży.
    • @Wiesław J.K.   Piastowski książę Bolesław Zapomniany, który był przywódcą Reakcji Pogańskiej - Powstania Ludowego - został otruty przez dostojników watykańskich, dlatego: nie chodzę do grobowców katolickich (kościołów) - nie biorę okrągłych opłatków i nie piję wina - jestem bardzo ostrożny: nie piję napojów energetycznych i gazowanych, piw, kaw i nie używam oleju do smażenia, jedzenie trzymam w słoikach - brak możliwości wstrzyknięcia strzykawką trucizny, owoce też jem ostrożnie: nie zjadam wewnętrznych skórek, na przykład: miałem dużo mandarynek i zrobiłem sok do picia - trzymam w słoiku.   Łukasz Jasiński 

@Łukasz Jasiński   Różnie to bywa, lecz dlaczego ktoś miałby nie skorzystać z okazji i opublikować cokolwiek publicznie, nawet jeśli to coś ktoś inny ocenia jako badziewie. Wychodzę z tego założenia, że każdy powinien mieć możliwość wypowiedzenia się, a jak to zostanie przyjęte to samo życie oceni.  Doświadczenie życiowe, a także talent pisarski to dwa podstawowe elementy, aby zostać uznanym autorem, pisarzem. Zapyta ktoś lub być może tylko pomyśli: Za kogo Ty się uważasz w tej dziedzinie? No cóż! Odpowiem tak: Piszę tylko okazjonalnie i tylko pod natchnieniem, chyba tak jak większość z tych co parają się tą dziedziną. Unikam raczej takich nazw jak grafomania, wierszoklectwo, skłaniam się raczej do nazw jak: początkujący, profesjonalista i Ci pomiędzy.   Pozdrawiam serdecznie.  

@Corleone 11Dobrze więc, przynajmniej miała wybór.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Pozdrawiam!
    • @andreas no właśnie dokładnie o to chodzi ;) @Jacek_Suchowicz Jak Ty pięknie wszystko rozpogadzasz wierszowanym komentarzem. Dziękuję :) @Wędrowiec.1984 Dziękuję za czujność. Serdeczności :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...