Kasia Dobucka Opublikowano 22 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 przeminę jestem krasnalem wśród tłumu miniaturowym odbiciem moich myśli wygodną formą gdzie gromadzę wspomnienia poetka – ze strachem mówię o sobie i tak zamkną mnie w czarnym atłasie podpiszą Ś.P. Katarzyna D.
stanislawa zak Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 no niezle, a ja nigdy o sobie nie myślałam"poetka"pozdrawiam ciepło,
Kasia Dobucka Opublikowano 22 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 A ja wlasnie myslałam, przyłapałam sie na tym, ze moze nie mogłabym o tym mówić otwarcie do kogos, ale gdy siedze sama to sie tak zastanawiam, że chyba jestem poetka. P chwili sie poprawiam sądzac, ze "poetką" to tak własciwie byc nie moge. Kiedys napisałam: "Przepraszam za młodość. Wybaczcie mi wyraz ,,poeta”. Jestem tylko 16-letnią staruszką" Bo tak naprawde nie jestem nikim specjalnym, nie mam tyułu, jestem tylko człowiekiem :]] Pozdrawiam/Kasia
stanislawa zak Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Jasiu cóz to jesienna chandra? życie przed tobą! ciesz sie jesienią taka piękna pora roku!buzka!
Kasia Dobucka Opublikowano 23 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Ciesze się, cieszę. Tylko trudno to wykrzykiwac, gdy gardełko boli :]. Jesień sprzyja tym co jej sprzeyjają :] Czas zmienic nastawienie :p Pozdrawia ledwo mówiąca/Kasia
Rekomendowane odpowiedzi