stanislawa zak Opublikowano 20 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 rozbudzona układam myśli w osobistej puszce mrok twarzą przy szybie zajadle bębni w moją pandorę próba wydobycia nieskładnych gdzieniegdzie ściśniętych odruchowo kończy sie zatrzaśnięciem powiek ciemność pocięta iskierkami wyprawia harce na orbicie okołorealnej planetoidy oka wyposażone w związki obiektywizmu wyłapuje codzienny tumiwisizm dezertera snów bądz co bądz to dodatnie strony wirtualnej rzeczywistości
stanislawa zak Opublikowano 21 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 i co nikt nic a p[otem okazuje sie że nie tak - he he pomózcie kochani, wskażcie deficyty ,dziury ,gadulstwo! pozdrawiam ciepło!
Barbara_Pięta Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Mnie się podoba Stasiu, już tu nawet byłam na chwilkę, ale mi brakło czasu i dlatego nie dałam komenta. Nie chcę pisać na odwal :-). Stosujesz Stasiu niesamowite oryginalne połączenia słów (aż brak słów :-))). Ja bym tu nic nie zmieniała. Dla mnie utwór jest w formie doskonałej. Myk z nim do działu P (przynajmniej) Pozdrówka/B.
stanislawa zak Opublikowano 21 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Basiu, jakże dziekować,do zobaczenia w limerykach!
hewka Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Ciekawy wiersz, podoba mi sie. Jak dla mnie, nic nie zmieniac :) pozdrawiam :))
stanislawa zak Opublikowano 23 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 hewko! witam cię z radością , dzięki za kom, pa
Rekomendowane odpowiedzi