51fu Opublikowano 13 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 twarz przechodzona po polach rozsiane miny zwykle niewypały jak dowcip i uśmiech nie w czas nogi do-chodzenia prowadzą przez piaski byle uniknąć wykroczeń nikomu ani słowa teraz ręką jestem na klawiszach mimo wszystko w okrąg wpisuję życie majuskułą
A Marek Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 hmmm, zakończenie intrygujące dla mnie
Julia Valentine Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 dobry :) pozdrawiam serdecznie swoją drogą, miny mi się z Gombrowiczem skojarzyły - choć to zapewne niezamierzone
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 nogi do-chodzenia prowadzą przez piaski byle uniknąć wykroczeń - chylę czoło Geniuszu :) pozdro
51fu Opublikowano 14 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 A Marek — To mnie satysfakcjonuje. Dzięki za odzew. Julia V. — Jednak niezamierzone. Dziękuję za komentarz. Jay Jay — Oj, oj! Nie rozpieszczamy ;) Mimo wszystko bardzo mnie to cieszy. Pozdrowienia dla komentatorów. // 51
Rekomendowane odpowiedzi