JeEr PaAm Opublikowano 11 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Boże szukałem cię w niebie Bo ja ciągle w grobie leże Przez Ojca mojego opuszczony Nie zakopany na łóżku leże W trumnie dłubie sobie w nosie Bezsenność rozrywa mi głowę Czy ktoś mógłby zakryć mnie kołdrą Gdyż z mojej głowy mózg się wykluwa A w nosie palec mi utkną Jeszcze ktoś mnie zobaczy Nie chce żeby mnie jak w muzeum oglądali Przecież jestem w pościel tylko odziany Gdyż mama na ubrania pieniędzy nie miała Krew po twarzy strumykiem spływa Tworząc małe jeziorko w trumnie Mózg w pół przez robaki wyżarty Chyba myśli chore w jeziorku utopie Czyż by ktoś mnie zaczął szukać Lecz moja dusza leży w piekle W Kajdanach prze diabła zakuta I diabłu szepcze kołysankę do ucha Teraz cię w piekle będę szukał Ale tu tak cicho i ciemno jest Zaczynam skomleć jak katowany pies Który żywcem ze skóry obdzierany jest Teraz będę całą wieczność zdychał jak pies I diabłu nucił melodie cierpienia do ucha Już ciebie nie szukam Tylko jeszcze mojego aniołka wypatruje Ona mnie z diabelskich kajdan rozkuje I do krajny marzeni na jej skrzydłach pofrunę A moja dusza przestanie skomleć diabłu do ucha Lecz tylko dla ciebie radosną melodie będę śpiewać
Luthien_Alcarin Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 specyficzne poczucie humoru:D
Quimeen Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Ja wiem, oni to robią specjalnie.
Piotr Sanocki Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Doczytałem do czwartego wersu! hahaha! Kto mnie pobije? Są śmiałkowie? Wiersz zostaw (schowaj, wstaw co innego, zapomnij). Zostaw turpizm. Postaraj się narazie nie mieszać rymów z takimi obrazami. Naprawdę ;) Pozdrawiam serdecznie
kwiaty we włosach Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Doczytałam do trzeciej strofy. Dalej mnie nie wciąga. W pierwszej strofie dwa te same orty. Odpuszczam sobie przechodzenie przez ten wiersz.
Tomasz Pietrzak Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ja doczytałem do końca a potem zapomniałem, czy to żart czy prowokacja?
JeEr PaAm Opublikowano 12 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Ale o jaką prowokację wam chodzi, a co gorsz o jaki żart . pisze o tym co w danej sytuacji anormalnej siedzi mi w głowie. Ale chodzi wam o treść czy oto że nie jest opatrzony pięknym słowem albo co gorsza jeszcze piękniejszą metaforą. Nie spodobała wam się moja historyjka
Quimeen Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Kurde powiem ci. Ten wiersz jest SZTUCZNY, BANALNY, INFANTYLNY, PRZEGADANY, PATOSOWY. Nie ma tu NIC ciekawego. Oprócz dwuch błędów ortograficznych. Same wytarte zwroty, bez krzty poezji. Beznadzieja. Do tego Tytuł jest okropny. Jeżeli mam ci dać (dobrą) radę: Nie pisz. Jak juz piszesz takie wiersze to do szuflady. Dużo czytaj. A najlepiej przeczytaj jeszcze raz swój wiersz. Jeżeli sam dotrwasz do końca i będziesz widział w nim coś ciekawego, to znaczy, że naprawde powinienes na jakiś czas przestać pisać. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi