agnieszka sm Opublikowano 10 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Zakładam Sukienkę Z pajęczego zmierzchu Drżącą lękiem Na spotkanie z Tobą Stoję Po kostki W wodzie Cała ... Jak jestem Niepokojem Nikt ... Nie widzi Świętego momentu
Julia Valentine Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 a więc tak: według mnie nie jest najgorzej (znaczy czytałam o wiele wiele słabsze); niepotrzebne i drażniące jest to rozstrzelenie wersów i wielkie litery na poczatku; możnaby zmienić też wersyfikację - mam wrażenie, że w tej nie ma żadnego pomysłu; trzykropki do wycięcia; treść jest banalna, oklepana, ale jak już wspomniałam mogło być gorzej :-) spróbuj zastanowić się jeszcze nad tym wierszem... pozdrawiam serdecznie
Everygrey Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 hmmm, tekst jest ładny i ciekawy...czuć lotność... ale wszystko znika, gdy widzi sie tę wersyfikację... może by ją zmienić???? pozdr.:)
agnieszka sm Opublikowano 22 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za rady, przemysle je, równiez pozdrawiam, Aga.
Rekomendowane odpowiedzi