Beata Michalec Opublikowano 6 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Słucham chóru pszczół Złotoskrzydłych Koncertuje na wrzosowisku Liliowosłodkim Dotykam twoich ramion Lepkomyślnie Drażnię ośrodek rozkoszy Gorącosłownie Zbieram wrzosowy miód z wrześniowych ust Idąc z tobą ogrodem Armidy
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Och, słodko... lepkomyślnie - mmm... gorącosłownie tylko tak nie zachwyca... ale da się to przeżyć. Bardzo mi się podoba. pozdrawiam /Arek
Beata Michalec Opublikowano 7 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Witaj Arku, właśnie wróciłam, zmęczona nieziemsko i takoż szczęśliwa. Miło mi że odrobinka słodyczy przypadła ci do gustu. Pozdrawiam serdecznie
stanislawa zak Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 zmęczona nieziemsko i takoż szczęśliwa ze zlizywania miodu ze środka? oj, ty lepkomyslna, ale te wielkie litery to chyba nienada? pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 piękny pejzaż, miło i słodko, wszystko żyje, miło przeczytać o sercu lata na starcie jesieni. pozdrawiam
Beata Michalec Opublikowano 8 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Witajcie . Stasiu jesteś niemożliwa, hihihih tobie tylko zlizywanie w główeńce, Jay Jay dziękuję dawno nie mieliśmy okazji tak pięknie letnio wchodzić w jesień, więc szczęście trzeba lizać jak świeży miód. Pozdrawiam raz jeszcze , miłego dnia
Rekomendowane odpowiedzi