Anastazja.P Opublikowano 6 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 z odbiciem pod taflą którego rozkładamy na części kręgosłupy kręgami w krąg wpadliśmy w dziurę głowami do góry stopy na powierzchni pod nimi chrząstki tych którzy nie znaleźli odpowiedzi dlaczego warto w kółko kopać pod siebie bez tłuczenia niekoniecznie płytko
Paweł Słabiak Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Technicznie rzecz biorąc, chrząstki rozkładają się znacznie szybciej niż kości, jak zatem po tych drugich może nie być śladu, kiedy pierwsze zalegają w dole? Przed tego typu błędami ostrzegał Arystoteles w swojej "Poetyce". No ale to można wybaczyć. Łamanie zasad w państwie bezprawia nie jest przecież przestepstwem, lecz czymś "ogólnie" przyjętym i tolerowanym.
Anastazja.P Opublikowano 6 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zależy co i czyje jest w dole Pawle jak również czego dotyczy metaforyka, napewno chrząstki nie są podmiotem (to tak dla podpowiedzi) alez mi się mądrasek trafił!!! Filozofia Arystotelesa opierała się na prawdach bez dowodu, świadomie była dogmatyczna. ależżżż CIę już lubie!!
Paweł Słabiak Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 A ze wzajemnością :) Jak tak dalej będziemy się ścierać w komentarzach, to może ze dwa jakieś małe diamenciki wyszlifujemy ;)
Anastazja.P Opublikowano 6 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ić, żadnych zbliżeń i bez propozycji mi tutaj!!!
Anastazja.P Opublikowano 6 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kolokwializm
Roman Bezet Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) :D pzdr. b
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 ten wiersz kręci mnie pozytywnie:) P.S. straciłem liste gg, przypomnij mi się jak możesz:)
Messalin_Nagietka Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 nie wiem czy Anape zrozumiałem dosłownie - ale pieknie ujęłaś co niektórych znanych mi z przypadku - takich Ci dość wokół nas - kopią by fundamentem był skarb lub co ino jamą zwane - urasta do wieżowca marzeń - błyskających mgieł odlotem łabędzim - luksio-miodzik pozdrówko MN
Anastazja.P Opublikowano 7 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mmmmmm dusza!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi