Pan_Fei Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 precz pęd jesienny wiatr połamał obcasy o wysokie progi kapelusz w tle pastelowy brąz dobrego domu nie chce futra z nory też porzuciła w kałuży refleksy mówią że to szaleństwo zlizywać przyprawy z pożółkłych liści ona że to gorycz lubi najbardziej
Agnes Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 przewrotny tytuł, flamenco, na ogół nie kojarzy się z jasnowłosymi, wręcz odwrotnie, może dlatego zajrzałam, ale raczej nie dlatego... podoba mi się w Twoich wierszach, że każde słowo ma swoje miejsce, miejsce dobre i wygodne. Wszystko jest dopracowane perfekcyjnie. Co rzadkością na tym forum (i nie tylko tym zresztą). wiersz urzekający od początku do końca, kolejny raz gratuluję pozdrawiam serdecznie/a
Julia Valentine Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 podpisuję się całkowicie pod zdaniem Agnes; wiersz urzekający pozdrawiam serdecznie
Pan_Fei Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Agnes Cieszę się niezmiernie, że zwróciłaś uwagę na kontrast w tytule. Prawda jest taka, że niezależnie od tego, z jak wielkim szacunkiem autor będzie się odnosił do każdego słowa, na nic jego trudy, gdy czytelnik nie odnosi się do słów z podobnym szacunkiem, co on. Właśnie dlatego dziękuję Ci za czytanie moich tekstów :) Julio Kłaniam się nisko, dzięki, że zaglądasz i komentujesz moje wypociny ;) Pozdrawiam Serdecznie Fei
Lady_Supay Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Fei, ślicznie, ale następnym razem zrób coś z tą "jesienią" :))) Serdecznie
Izabela Sławińska Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 sympatyczny:) najbardziej podoba i się fragment : "jesienny wiatr połamał obcasy" pozdrawiam Iza:)
Pan_Fei Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Su, masz moje słowo ;) Najserdeczniej jak się da :) Fei
Pan_Fei Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. synaptyczny? no no, takiego komplementu jeszcze nie dostałem ;) po maturze z biologii kojarzy mi się z błoną presynaptyczną (dodam, że kojarzy się źle ;) ale dziękuję tak czy siak ;) Serdecznie Fei
Izabela Sławińska Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 oj nie zauważyłam:) miało być sympatyczny:) pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 hm, myślałem, że skoro flamenco, to będzie szybkie tempo itd... w tym aspekcie się zawiodłem, ale ogólnie na wierszu - nie... pozdrawiam /Arek
Rekomendowane odpowiedzi