Marek Hipnotyzer Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 z heroizmem codziennego sensu zaczekajmy do trzeciej wojny konserwujmy mity, zstępujące Duchy słowa naszych Świętych Przeklętych które nie pozwolą nam narodzić się ani zdechnąć nie mam krewnych za granicą państwa ani skóry - kilku jednak ( jeszcze ) żyje poniżej granicy ubóstwa na granicy przetrwania z handlu przygranicznego mam zamknięte uszy na hasła a w gardle zawsze mi staje słowo "Solidarność" Stękają góry... narodzi się mysz Z całej pięknej rewolucji został zarozumiały Rokita ( Boże, jak ja go nienawidzę )
Messalin_Nagietka Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Marku – Twoja Ci to opinia o „S” – mimo jakiegoś zaplątania chylę czoło, że nie boisz się mówić, a „możeć” Ty już z innej gliny i co to strach nie wiesz, co to ściana sufit, sory, myślę, że wtrącanie politykierów do wersów robi niesmak – cóż oni winni, czego to się dorobili? pozdrówko MN
Ona_Kot Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 najlepsze jest to, że kiedy wklejałam pierwszy komentarz do tego tekstu --> tekstu nie było :D ciekawe pozdrawiam
Marek Hipnotyzer Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 to Cię ustrzeże przed zbyt szybkim komentowaniem :P a tak poważnie, to czasami tak robię, że najpierw sprawdzam, czy mogę wkleić, a potem dopiero wklejam... dlatego czasem wyskakuje "ej"
Gość Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 czytalam kilka Twych wierszy i z tych co pamietam to ten chyba nabardziej mi sie spodobal i to by bylo na tyle ;) ja rozpisuje sie tylko w koniecznosciach wybacz Marku ;-)))
ewa birk Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 wiersz nie byłby taki zły, gdyby nie koncówka, która niestety przekreśliła całość ))) co najlepsze ewa
Rekomendowane odpowiedzi