Julia Valentine Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 nierozerwalnie myślą złączony w jedno Kordian szaleńców na dachu świata woła o pomstę nad samym sobą wiek nowy zaczął się wcześniej - tym razem diabeł się nie pomylił
stanislawa zak Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 woła o pomstę nad samym sobą- bardzo trafiły mnie te słowa,- ale nie z cyklu - uderz w stół! hi hi papatki
Julia Valentine Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 czyli jest dobrze? papatki :-)
Roman Bezet Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Julio, a co to znaczy "Kordian szaleńców"? "dach świata" już był (nb. raczej Tybet i Himalaje). "pomsta nad samym sobą" - niby możec i poprawnie, choć 'archaicznie', ale nie ma mocy, dynamiki, dla mnie zupełnie tłumi to "wołanie". Z przesłaniem nie dyskutuję, ale nic takiego odkrywczego ;) pzdr. b
Julia Valentine Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 no to teraz mam spory problem Bezecie, zmartwiłeś mnie :-) miałam nadziję, że nie jest tak źle; a teraz już kompletnie nie wiem co by dodać na dział P - zero pomysłów... pozdrawiam serdecznie
Roman Bezet Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...a...a musisz? bo limit? :)))) popracuj, czasami to rozwiązuje problemy ;) pzdr. b
Julia Valentine Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...a...a musisz? bo limit? :)))) popracuj, czasami to rozwiązuje problemy ;) pzdr. b chciałabym coś wstawić :-) ale jak poprawcować, wskazówek potrzebuję... :-) dobrej nocy
Rekomendowane odpowiedzi