51fu Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 wraz z końcem wakacji mają zniknąć rusztowania i robotnicy zostawią to wszystko na naszych barkach jest dziwnie i zbyt cicho ale zrozumiałem że każdy budynek to budowla która zaniedbana ma prawo runąć pewien mężczyzna trzy ławy przede mną łysiał tak jakby wygolono mu strzałkę skierowaną do góry pobiegłem za nią wzrokiem sięgając umownej bariery między mną a chmurami znalazłem kurz i pajęczyny na żyrandolach był taki film de niro godzinami wtaczał głaz na szczyt by później z ironsem zrzucać innym kamienie z serca ja zaciskam w dłoni bilon żeby tylko dać cokolwiek na następne renowacje i wiem już na pewno że wstyd mnie przeżyje i że lepiej nie mówić
Roman Bezet Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Bardzo dobre tempo (spokój wytrzymany do końca ;) Pewnie drobiazgi do poprawy, dla mnie najbardziej "kamienie z serca" (jakoś jakby z innego filmu ;) pzdr. b
Julia Valentine Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 im bliżej końca, tym lepiej mi się ten wiersz czytało, rozumiało, wchodziło w jego atmosferę (taką lekko pokrytą kurzem i tynkiem...) podoba mi się bardzo; miło znów Ciebie zobaczyć i przeczytać :-) pozdrawiam serdecznie
51fu Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Roman Bezet Dzięki za wyczucie tempa i spokoju. Cały czas myślę nad poprawkami.Julia V. Bardzo mi miło. Cieszę się z uzyskanego wrażenia. Pozdrawiam. // 51
Kasia_Szymańska Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Świetnie poprowadzony. Niezaprzeczalna perełka: łysy pan ze strzałką :) Bardzo oryginalny pomysł. A tak ogólnie to "wiem już na pewno że wstyd mnie przeżyje i że lepiej nie mówić" :) Echh ;) gratulacje. Pozdrawiam.
51fu Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Kasia Sz. Bardzo, bardzo dziękuję. I słowo daję, że ten łysiejący jegomość to nie jest tylko wymysł. Pozdrawiam.
KwadRaT Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Fakt, wciąga - pewnie dlatego, że posiada cechy opisu, fragmentu opowiadania. Podmiot tu, to dla mnie narrator. Ciekawe. Pozdrawiam. :)
51fu Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 KwadRaT Dzięki za przyjrzenie się 'narracji'. Do następnego.
Dominika M. Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja też tu swoją złotówkę dorzucę, chociaż ta budowla się wcale a wcale nie sypie. Pozdrawiam:)
stanislawa zak Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 bardzo oryginalne podejście do łysiejących rusztowań he he pozdrawiam plusem
51fu Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Dziękuję za obydwa komentarze. Pozdrawiam również. // 51
Rekomendowane odpowiedzi