Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Ewelina 5 110
@Rafael Marius a ja myślę, że życie pełnią życia dla każdego znaczy co innego. Także "wolność" ma wiele odsłon.
A ograniczenia są przede wszystkim w głowie.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Łukasz Jasiński · Opublikowano
@violetta Robiąc porównanie: są dwa typy ludzi - muchy i pszczoły, muchy latają do każdej kupy, natomiast: pszczoły do ula - kim jestem? Kupą czy ulem? A może motylem? W sensie psychologicznym: ludzie to ze swojej natury istoty stadne - zawsze potrzebują przywódcy - oparcia, a przywódca musi być silny psychicznie, mieć niemożliwy charakter i musi być odważny, nie wspominając już o wrodzonej inteligencji. Łukasz Jasiński -
Przez Ewelina · Opublikowano
@Rafael Marius a ja myślę, że życie pełnią życia dla każdego znaczy co innego. Także "wolność" ma wiele odsłon. A ograniczenia są przede wszystkim w głowie. -
Przez Łukasz Jasiński · Opublikowano
Judeocentryk Krok po kroku zapada się pod ziemią epi centrum - trzydzieści i trzy, czas się zacznie za godzinę w szarej strefie, śmiało idź po laur do piekła wrót, zapukaj: tik tak tik - zegar mistrz nie tyka rytmu białej lichwy, maranos wychodzi z czarnej szafy - na prom nada pro amen rada idą mi na: trik trak trik i wy i wice mistrz w synagodze wyświęca profanów. Łukasz Jasiński (marzec 2011) -
Przez Leszczym · Opublikowano
@Rafael Marius Tak? A czytałeś kiedyś o całym wielkim wątku ekologicznym wokół sypanej soli? Jak to wpływa na zieleń, drzewa? Spór nieco przycichł, bo nie ma co posypywać, bo śniegi poznikały, ale to też był duży wątek...
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne