fr ashka Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 zapomnij o niej z czterech stron świata znajdź jedną dla siebie odejdź na swoim morzu własnej wyspie w zamkniętym domu susz rzeki wspomnień ona cię jednak znajdzie do twojego morza wyspy domu wszędzie tu łatwiej trafić niż do ciebie zostaw więc to co masz na własność idź dzielić się z nią swoim światem
stanislawa zak Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 podoba mi sie puenta przypomniała mi pewne powiedzenie: na własnośc mamy tylko zmienną kolej losu. pozdrawiam
Garamond Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 zdecydowanie na plus-ujęłaś w słowa 'myśli nieuczesane' kłębiące sie gdzieś tam w głowie Garamonda (niekoniecznie Leca). I to w jakim stylu. Trafiłaś do mnie, co się nieczęsto zdaża, także pochwała podwójna. Chce się czytać. Czysta zachłanność w moim wykonaniu. Aż sobie wydrukowałam ten wiersz. Pozdrawiam i dziękuję, GA ps.troszkę za słodko jak na mnie, a więc (jednak) jedna uwaga: "ona cię jednak znajdzie" --> troszkę mi zazgrzytało, możeby opuścić 'jednak'? no sama nie wiem (a może szukam dziury w całym ;) )
dz_re Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 potrzymuję głos poprzedniczki, z drobnym wyjątkiem: nie na tak
fr ashka Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 dzięki za uwagi pozdr, fr.ashka ;)
Agnes Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. generalnie to jest strasznie nudne i wyświechtane. susz rzeki wspomnień to okrutnie nieciekawy opis a już na pewno totalnie nietrafiony. poezja raczej niskich lotów z naciskiem na loty poranne na kacu. nie lubię takiej poezji bo nie niesie nic ze sobą. za sobą. natomiast powoduje pewnego rodzaju poirytowanie a później na pewno spowodowałoby znudzenie, gdybym zechciała przeczytać to raz jeszcze. na szczęście nie musze tego robić. czekam na więcej. mam nadzieję lepszych tworów. ten jest piaskowy totalnie. pozdr. Pat (na koncie Agi)
fr ashka Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba szukasz na siłę, ale ok, nie podoba się pozdr
Ewa_Kos Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ale porozbierali ten wiersz.....i po co ?z tych rozbieranek powstać może coś nowego , ale czy o to chodzi? W tej sytuacji dobrym wyjściem jest napisanie drugiego wiersza na ten temat, nie koniecznie przez tego samego autora. pozdrawiam b/k E.K.
Samo zło Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 a się nie zgodzę- suszone śliwki są ohydne
Rekomendowane odpowiedzi