Cody Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 wraz z problemami prawda oderwała się z dnem - zatem płynie pod prąd leniwa nauka spostrzeżeń wymaga zmarszczek na czole - wędrówki skończą się na granicy rzęs - tam gdzie zatrzymuje się łza żeby nie myśleć na dobranoc jazz skłania nas do improwizacji snów - tak miło udawać że wszystko jest trudne
Everygrey Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 "- wędrówki skończą się na granicy rzęs - tam gdzie zatrzymuje się łza" pierwsza zwrotka nie bardzo mi się podoba ale ten kawałek jest świetny i jestem na tak:) pozdrawiam...
stanislawa zak Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 witam i muszę przyznac że zrobiłeś kawał dobrej roboty, podoba mi się ta prawda i te rzęsy no i jazz - oczy- wiście, przebaczam ręce w gwiazdach ale mam je cały czas w pamięci, pozdrawiam
Cody Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 rąk w gwiazdach, nie udało sie skłonić do udziału w tym wierszu, moze pojawia sie w innym? przynajmniej pomysl został. pozdrawiam czytelników
patrycha Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Mnie się również podoba :) zwłaszcza ostatnia strofa :) może dlatego, że jestem miłośniczką jazzu a może dlatego, że twoje komponowanie słowami jest dla mnie trochę jakby jazzową improwizacją, za którą przepadam :) Ode mnie + pozdrawiam ciemną chmurką zza szyby :P
Cody Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 widac uchwycilas to, co stalo sie zrodlem. w wierszu chodzilo wlasnie o improwizacje jazzowa. ale ciesze, sie ze ktos to zrozumial. pozdrawiam serdecznie
patrycha Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 to ja się cieszę, że akurat dobrze to odebrałam :) Czekam wobec tego na ciąg dalszy Twojej twórczości :) Pozdrawiam chmurką zamgloną :)
Samo zło Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 w takich chwilach jak ta uświadamiam sobie, że wolę Ala Fostera od poezji. zdrowia
Ona_Kot Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 bywało lepiej, nie spoczywaj na żadnych Laurach, tylko pracuj pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi