Przemo Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Witaj Cieniu, Wygodnie ci? Tam pod oczami Bezpieczny Spijasz sny Co spłynęły rzęsami Spod powiek. Niewdzięczny Zabierasz odpowiedź. Żywisz się Neuronowym blaskiem I rozwierasz szeroko Czarną czasoprzestrzeń Niepewności. Kto cię przysłał? Nie starczyło ci chodnika I oczu... Musiałeś sączyć Moje powonienie, Zapisać się w dźwięku... Wiesz, że to ty spłoszyłeś Smak, Ten subtelny Koloryt pocałunków. Kradniesz mi drogę Pod stopami... Jak do celu bez niej? Odbierasz między palcami Przyjaciół. Ale jeśli znikniesz... Kto inny zrozumie Nienarodzone słowa? Czy w jasności Znajdę odpowiedzi? Czy bez cienia To będę ja?...
Cody Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 brak mi tu świeżości, nowych pomysłów i myśli. niestety jestem na nie. dlaczego? jak wyżej, ponadto - denerwuje mnie taka stylizacja wierszy, które są powtórką z rozrywki, niczym ponadto. nadrabiać braki - tego Ci życzę. pozdrawiam serdecznie!
Przemo Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Sory, nie czaję... Wiersz ci się nie podoba, trudno, ale o co chodzi z tą powtórką z rozrywki??????!!!!!!!!!!
Cody Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 schematy Panie kolego. pokazać palcem czy kolega sam sie domyśli?
Ivetta Sila Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Ech znowu zarzuca się komuś schematy. I co z tego, że jakiś wiersz je ma? tak naprawdę w wierszach liczy się co innego. Nowatoski sposób pisania...nie, bo peknę. nowatoski sposób jest czasem nic nie warty. Jakby każdy chciał wymyślić nowy styl pisania wierszy, to świat pełen byłby stechlizny. Schematy, nie zawsze są zle. Co do wiersza. napo czątku troszke mnie nudził, ale jak dobrałam do drugiej zwroki, zobaczyłam, że się miliłam. ładny i dość ciekawy.
Ewa_Kos Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 temat b. inspirujący .Sama bym nie pokusiła się o ten temat , a przecież wiem , że na każdy temat pisać można.Ładnie ujęte.Jestem na tak. Pozdrawiam. E.K.
Przemo Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Dzięki za komentarze..... Cieszę się że jednak komuś się spodobało ;) Mogę się pochwalić, że do tekstu tego ułożyłem też muzykę... ale tego niestety tu nie da się zaprezentować.... Pozdrowienia dal wszystkich.
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 w imię slów i znaczeń amen ostatni raz tutaj byłem tydzień temu obraziłem nie wiem kogo czymś ale nie nastąpie teraz być może zgrzeszę ale pieprzę nie podoba mi się to co autor zawarł i jak zawarł swoje myśli wierszować kończę zaprawdę powiadam marnie wychodzi ale komentarz z własnej woli pozostawiony odejdź nie chcę już czytać nie nie nie odpukam sam trzy razy wstaję pokaleczony tymi słowami...
Rekomendowane odpowiedzi