Skandynawska Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 przyjacielu są takie noce gdy świat się kończy źrenicą obejmuje się tylko szczegół miejsca na resztę nie ma
fr ashka Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 oj, dobre! nawet bardzo, takie klimatyczne, super, podoba misie! :D pozdr, fr.ashka ;)
stanislawa zak Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 ...bo wszystko jest resztą , zresztą nie wszystko też!. pozdra.
Ewa_Kos Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Za dnia też nie raz się świat kończy.Na porę końca nie ma rady . Jestem na nie. Pozdr. E.K
Everygrey Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 "przyjacielu są takie noce gdy świat się kończy" dobre, porywa już sam początek... jak już wspominałam, krótkie wiersze są najlepsze... najwięcej w nich głębi, i co najważniejsze: nie są przegadane... pozdrawiam...:)
Przemo Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Ja się zgadzam z Ewą Kos- jestem na nie. Forma owszem krótka i nie przegadana, ale moja ocena wiersza zawiera się w tytule...
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Fakt. Nie przegadane i z klimatem. Jestem na tak. pozdrawiam /Arek
Skandynawska Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 "jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził" święte słowa.. dziękuje za komenatrze, te pozytywne i nie ;)
Rekomendowane odpowiedzi