smutne wersety Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 dłonie pokłonem skrzywione - kręgosłup tajpana zabierze i to na opuszczonej przez pomniki ulicy biegała mysz z osieroconą łyżeczką w ustach skuliła się w trwogę- nie spojrzała na rozświecone gadające okno plecy pokłonem skrzywione - kręgosłup czarnej wdowy zabierze i to nocą spadł żelazny deszcz ochrzcił imieniem - święte - mysie nory - podziemny raj zamilkł... w rudej studzience znaleziono powyginaną łyżeczkę myśli pokłonem skrzywione - kręgosłup skorpiona zabierze i to
Confiteor Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 nie mam zielonego o czym to więc jak byś mogło wytłumaczyć rozjaśnić odbroninę pozdr
Ewa_Kos Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 przychylam się do komentarza Poprzednika- nie mam zielonego pojęcia o co Autorowi wiersza chodzi. pozdrowionka . E.K.
smutne wersety Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Dziękuję za odzew. Chyba rzeczywiście trochę skryłem przekaz. Mała mysz jest dzieckiem (dziećmi), które snuje się po ulicach... woli to niż powrót do "rozświeconego gadającego okna" tj. rodziców. Dlaczego? Właśnie, dlaczego tak jest? Dłonie, plecy, myśli - oczywiście tych zapomnianych dzieciaków - przyrównać można do ukąszeń, jadów gadów (z kręgosłupem, którego oczywiście wymienione strorzenia nie mają). Przekombinowałem? Pozdrawiam. SW.
stanislawa zak Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 oj, i to mocno!trochę może ociepl i skróć,pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 nie no to rozświetlone gadające okno to zupełnie jak moi rodzice ;) no prawie, bo oni raczej okno zamykają. i się nie świeci. i nie gada ze mną wogóle. więc może nie bardzo :) Nie jest źle, ale następnym razem spróbuj prościej i krócej. Tylko nie prostacko i nie banalnie przypadkiem. pozdrawiam i czekam na więcej /Arek
smutne wersety Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Dziękuję za rady. Pozdrawiam. SW.
Ania Krzempek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 jak dla mnie nie bardzo:(( pozdrawiam www.animatorzy.prv.pl
Rekomendowane odpowiedzi