Barbara_Pięta Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 milion rzeczy w otwartych ustach oszołomieni bogactwem stoimy urzeczeni głos straciliśmy po drodze skonsumować czy nie? odpowiedź nie chce się ujawnić pozory smażone na grillu skwierczą żałośnie podskakując mniam ale pycha rapacholin w pogotowiu
stanislawa zak Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 dojrzałaś do tworzenia politycznych ujęć rzeczy-wistości? pozdr,
Cody Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 stasiu stwierdzam, z wlasnego straconego czasu, ze pani Basia chyba jednak nie dorosla. drugie moje podejscie do Pani wiersza i znow niemile rozczarowanie. nie widze mysli przewodniej, puenta wcisnieta na sile, strofy nuza mnie jako czytelnika. powtorze sie - praca praca praca - i moze beda efekty, bo z tym wierszem nie widze swietlanej przyszlosci. przykro mi napisac to co wyzej, nie watpie jednak, ze ma Pani talent poetycki, bo jakbym smial, ale jednak pracowac trzeba i to z efektami. poczytac radze jakies wiersze o tematyce politycznej, skoro to Pania interesuje i pozniej spisac wlasne wnioski w jakis dobrze stonowany wiersz. pozdrawiam
Barbara_Pięta Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Szanowny Cody - to nie jest wiersz polityczny, wbrew tytułowi. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odwiedziny. Stasiu - dzięki i pozdrawiam ciepełkowo.
Rekomendowane odpowiedzi