Marian Koń Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 skancerowany alkoholem mózg ledwo podnosi kotary powiek ktoś tu pił rejestruje wstrząsające piękno kobiecego ciała brawo przyklasnąłem sobie trzy lata podchodów i była moja szkoda że nic nie pamiętam ale na pewno było pięknie mogę w końcu odpocząć palę papierosa śpiewam jej ostatnią piosenką nie napiszę o miłości juz żadnych wierszy z cygańską orkiestrą ciebie nie odwiedzę i nie będzie już kwiatów spacerów po rosie o świcie marzenia przy gwiazdach spadających wróżenia z dmuchawców koniec w tym temacie się spełniłem dziwne czasem tęsknię kochałem ? nieważne było minęło jak tygrys przyczajony na nowe wyzwanie czekam
Barbara_Pięta Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Witam. Utwór niezmiernie przypadł mi do gustu. Namalowałeś bardzo czytelny obrazek, podoba mi się ;-). Pozdrawiam/B.
Marian Koń Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 cały stałem się rumieńcem, taki komplement od tak doświadczonej i zdolnej poetki i pewnie dwa razy śliczniejszej niż jej wiersze wszystkie do kupy wzięte dziękuję
stanislawa zak Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 bardzo mąrze ująłeś problem alkoholizmu, który stwarz okazję do udanego niepamietania, ale wiersz bardzo mi sie podobai plusicho ogromne! pozd.
Rekomendowane odpowiedzi