Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta Ale się rozpisałaś :)  Poważnie, bo już dawno temu skarżyłam się, że malutkie porcyjki nakładasz. Brzoskwinie lubię, ale zawsze jestem przy jedzeniu upaprana, a słodkie toto jak nieszczęście i się klei, a na łące zaraz osy przylecą.  Przyniosłam Ci serwetkę, pozdrawiam :)
    • @Alicja_Wysocka ładnie piszesz. Czytam te wysublimowane frazy i temat bywa w nich czasem drugorzędny, bo niezwykle miękki język jest już dużym walorem, pozdr.
    • …temat odpychający, kolejny staruch, który szuka w necie „ uczennic” (?!), zdjątek ( to neologizm od „ zdjęć ze zdjętymi  częściami garderoby”, nie uwierzę w ani jeden „ przymiot” starca, który czegoś chce od młodszej, w żadną romantykę; dziaderska patologia, ):. Tekst jest napisany dość utartymi frazesami, nie znajduję w nim ani jednej odkrywczej frazy, czy lirycznych światów, ot, wyliczanka…, pozdr.  
    • @Annna2 Więcej niż połowę z tego co piszę, drę, bo uważam, że się nie nadają do czytania i pokazania. Zdarzyło się, nie raz przecież, że składałam od nowa, bo zrobiło mi się żal, siedziałam, składałam, pisałam pół nocy żeby podrzeć - bez sensu.  Ale jak czytam, że Wisława Szymborska opublikowała tylko 300 wierszy, to trochę mi lżej. Powiedziała, że ma kosz na śmieci - to ja też mam.    @Hiala, @violetta, dziękuję :)
    • @Robert Witold Gorzkowski  Smutno mi się zrobiło. Jest tu tyle melancholii, a jednocześnie czułości. Pięknie
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...