Michał Kowalski Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 oglądam Cię na scenie będąc częścią czwartej ściany a ludzi mnóstwo patrzy i mnie ich patrzeniem mocniej i mocnej połykasz oglądam pod kulis kołdrą puchową i gorącem pościeli płonę policzkami oglądam w garderobie gdzie własnym kształtem kokietujesz się a ja klaszczę razem z Tobą kolano w kolano ja jestem zazdrość i ciekawość i aplauz
Klaudiusz Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak ja lubie takie kawałki a i reszta wiersza nie odstaje, się podobało i to bardzo
Roman Bezet Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 T A K (samymi dużymi ;) pzdr. b
Michał Kowalski Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmieniłeś zdanie?? :)
Roman Bezet Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmieniłeś zdanie?? :) muuuuuuuuu...... ;) pzdr. b
Joanna_W. Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Jejku! Starszej pani się podoba :) A.
Michał Kowalski Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Joanno - dawno nie miałem okazji usłyszeć Twojej krytyki... a tu taka niespodzianka:) dziękuję młodszej Pani
Arena Solweig Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Smakowity Twój wiersz jak powidla (i to niskosłodzone) - super sztuka w trzech odsłonach. Pozdrawiam serdecznie Arena
Michał Kowalski Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 dzięki Ci Areno - płonę policzkami zawstydzony Twemi słowy:) pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 po pierwszym czytaniu - bardzo tak po kolejnych, coraz mniej mam coraz większe problemy z interpretacją :/ nie widzę w tym wierszu ani zazdrości ani ciekawości ani aplauzu (chociaż pointa genialna) czy ktoś mógłby starszemu kotu wskazać? pozdrawiam
Roman Bezet Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ło jesu, ale kototeria! ;)))
Espena_Sway Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 ciekawy wiersz, interesująca pointa, choć jedno mnie denerwowało mianowicie powtórzenia 'oglądam', ale ogólnie oki pozdro Espena Sway
Ona_Kot Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ło jesu, ale kototeria! ;))) oj, dobra, dobra - starszy Panie, bo najwyraźniej młodzież rozumie...
Rekomendowane odpowiedzi