Przemyslaw Chwala Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Kwiaty dekad ziemi zwracam wam nobilitowane motyle. Dusze pierzchłe wbrew deszczu drogom kwiaty słowa, muzy łono. Byt upartych dni słowiczych rosi kat listopad, szelest liści, Słońc wyczyny strunom harfy kończą żywot Łzy w pamięci uszom służą, deszcz kalekim ciszy smakiem.
Lady_Supay Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Przeczytałam kilka razy zanim znalazłam coś dla siebie. Znalazłam również coś więcej - podoba mi się. Bardzo. Pozdrawiam su
Przemyslaw Chwala Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 ciesze sie bardzo ze Ci sie podoba:] wiesz...chocby wiersz mialo potępic 99% odbiorców a jednemu mialby sie spodobac to wielki sukces...pozdrawiam.serdecznosci
Lady_Supay Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Po kolejnym czytaniu nasunęła mi się pewna niekonsekwencja (co nie zmienia mojej subiektywnej opinii o wierszu), a mianowicie - interpunkcja i pisownia wielką literą. I powinno chyba być "muzy łono". :)
Przemyslaw Chwala Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 dzieki za radę...poprawilem i mysle ze to juz ostateczny wizerunek tego wiersza..pozdrawiam.Serdecznosci
Przemyslaw Chwala Opublikowano 29 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 hmm nikt wiecej sie nie wpowie?:]:P
Rekomendowane odpowiedzi