Tali Maciej Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 abstrahując od altruistycznych zagadnień metafizycznego pietyzmu.. nieadekwatnie gotowy jestem pokusić się o sugestie iż myślenie o tobie pobudza moje zmysły
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 nie to nie dla mnie...taka przepełniona pedantyzmem wydłużona teza...chora mysl doktora z uniwersytetu...dużo razy nie mógł bym tego czytać...już głowa mnie rozbolała...
anastazja tel Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 takie troszkę mało romantyczne i niezbyt pobudzające zmysły i takie jakby nie Twoje zmysły były pobudzone tylko Twoje myśli te te ukierunkowane naukowo. ale to już kwestia gustu. ja wolałabym usłyszeć "szaleję za Tobą" niż "abstrahując od.. ". kwestia gustu. pozdrawiam ciepło. //nastucha.
Tali Maciej Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Może macie racje, takie to trochę jakby na siłe, co byście zmienili Tylko z drugiej strony jak napisze szaleje za tobą to mi krzykną że banał, i jak tu wypośrodkować, proszę o rady
Julia Zakochana Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 jak dla mnie to też za naukowe... tylko że niestety nie mam pomysłu na zmiany :( ale wiele tu ludzi zdolnych, co potrafią coś wykombinować pozdrawiam kroplami ciepłego deszczu Julka
Tali Maciej Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Dzięki za te ciepłe kropelki
Rekomendowane odpowiedzi