Coolt Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Przed pierwszym ludzkim westchnieniem do każdego stworzenia wpleciono cień czasem nawet mruczy melodię pełną obaw Wtopił się ciemno w głąb kory drzew ostrza szpady kobiecego uśmiechu dodając im umroku Gdy nastaje południe światłospady spływają groźnie z chmur gonią heretyckie półmroki i kolaborujace światłocienie w żywym ogniu wszystko się oczyści na popiół Woland jeden wie jakiż to biały inkwizytor pragnie złupić całą kulę ziemską z wszystkich jej cieni by nie mogła w ich chłodzie wypatrzeć własnej drogi Zbyt mocna jasność oślepia nawet odłamki tęczy zapatrzone w dobroć
Agnes Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Coolcie-Czarodzieju- co ten wiersz robi w warsztacie? plagiatujesz sam siebie?:P ehh...pewnie chcesz go dopracować.... ja nie mogę się nic a nic przyczepić bo wiersz znam taki jaki jest, do takiego jestem "przyzwyczajona" a że posiada swoj klimat to doradzić już chyba nie mogę. Jedynie III strofa może wydawać się "przekombinowana" pod względem językowym :) uwielbiam końcówkę i umroki :) pozdr. księżniczka agnes
stanislawa zak Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 kapitalne te umroki,i w ogóle cały wiersz jest swietny, moge dodać tylko.. ach!i pozdrowić do forum!
Coolt Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Robię remake wielu swoich wierszy :) A Was niecnie wykorzystuje do korekty mojego przyszłego tomiku. Dlatego zamieszczam wszystkie wiersze po kolei, nawet te teoretycznie lepiej dopracowane :) Pozdrawiam Was dziewczyny i cmokam nocnie Coolt
Agnes Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 coś słyszałam właśnie że przygotowujesz skład ale nie myślałam że bedziemy mieć w tym swój mały "udział" :) hm...poważna sprawa...trzeba inaczej w takim razie do tego podejść :P pozdrawiam tym razem przedpołudniowo agnes
Rekomendowane odpowiedzi