Rob 62 Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 wiesz że dla Ciebie :) Już nie ważne i bez znaczenia jest to czy mnie... chociaż szanujesz już nie pragnę nie łaknę nie błagam o pół słowa ćwierć gestu cal zdania jesteś przecież ze mną czy beze mnie żyjesz... i to tylko waży przecież mogłaś tam leżeć w zgniecionej stalowej trumnie otulając przydrożne drzewo świat Cię ma z wzajemnoścą oddychasz tym samym powietrzem widzisz więc... jak wiele mamy wspólnego czasem coś rozumiem nie umiałem a teraz potrafię
Julia Zakochana Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 ciekawe jak wiele mamy wspólnego... ;) nawet ja z Tobą heh, chociaż Cię nie znam ;) fajny treściowo, choć nie ma tu jakichś wybitnych metafor i stwierdzeń, prostota słów. Jestem tylko przeciwna wielokropkom, wiersz wcale nie straci na wartości po ich usunięciu ;) końcówka taka średnia, możnaby było inaczej sformułować.. ale ogólnie jestem na tak! pozdrawiam Julka
Samo zło Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 katastrofa, "Już nie ważne i bez znaczenia" :/...e...i dalej nie trzeba czytać, ale dotrwałam do końca- żałuję. serdeczności
Rob 62 Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Dzięki, szczególnie "Samo Zło" ;)))) teraz już wiem dla kogo NIE piszę :) Pozdrawiam serdecznie, R
im_presja Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Ode mnie plusy za: "jesteś przecież ze mną czy beze mnie żyjesz... i to tylko waży" i "czasem coś rozumiem nie umiałem a teraz potrafię". Jednak moim zdaniem mógł być o połowę krótszy, ale niezły jak na debiut - widziałam gorsze, np. mój:) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi