Coolt Opublikowano 19 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Ari *** Na kilka chwil usłyszysz dźwięcznie ziarenka odbijają się od kryształowych ścianek złocą się beztrosko w bezsile grawitacji Poczujesz jak wspina się niepokój odciska drżenie na ramionach szyi policzkach rozchyla rozmarzone usta Jeszcze jeden ciąg słów z dedykacją przedarty nagłym rozsądkiem palców nie pomogło treść przenika skórę podteksty zniewalają wyobraźnię Zwiedziona fantazjami okradziona z resztek racjonalności mruczysz niecierpliwie uderzając stopami dłońmi masujesz ściany a przecież raj za daleko a przecież to wszystko nie może mieć sensu
Gość Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 eh dzis jade jako opiekunka z dziecmi z wolontariatu na 10 dni...ja nie wiem jak przezyje bez poezji :( bez tej strony :( bez tych wierszy :( w ogole bez komputera :(
stanislawa zak Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 myslę ,że nic nie trzeba poprawiać, pięknie! jestem pod wrażeniem, idzie ci coraz lepiej, ciekawe treści i tematy, pozdrawiam ciepło!
Coolt Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Zawsze mozna poprawic, nawet bardzo dobry tekst :) A ja wlasnie po to umieszczam je w warsztacie, zeby zostaly przez Was zweryfikowane, poddane korekcie :) Pozdrawiam serdecznie Coolt
stanislawa zak Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 jeżeli będą poprawki to pod wymiar poprawiającego i co zostanie twojego? pozdra.
Coolt Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Niezupełnie :) Nigdy nie poprawiam tekstu 'pod kogoś'. Wreszcie do mnie dotarło, że piszę zbyt okrągłymi zdaniami i niepotrzebnie dopowiadam to, co czytelnik sam powinien sobie dopowiedzieć. Dlatego też skracam teksty, wyrzucam słowa bez których spokojnie można się obejść Pozdrawiam serdecznie Coolt
stanislawa zak Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 miałam podobne tendencje, pozdra.( chociaż jeszcze mam!ale lubię czasem pogawędzić
Rekomendowane odpowiedzi