drewniane palce Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 wzywam cumulonimbusa na świadka *** jedno wielkie oszustwo zaczarowane płatnym mordercą z wymalowanymi lekko feniksami na truskawki w celu udobruchania dla większej łatwości zabicia nas z przepłodzenia --- niewinne
jasiu zły Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Dawno już cię nie było. Zdążyłem się stęsknić za twoją poezją. :) Te wierszyk stylem nie odstaje od reszty, ale jakoś mi się podoba. "zabicia nas z przepłodzenia" - ten wers bardzo dobry. Pozdrawiam.
drewniane palce Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 ooh, jak mi sie miło zrobiło :) dziękuje. akurat byłam na wakacjach i wpadłam do mieszkanka żeby za pare dni z niego wypaść znowu, więc pomyślałam że ppóki mam dostęp do świata pokaże sie u was (nas?) na forum. pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 ja tak przy okazji... bo wciąż zapominam zapytać dlaczego palce drewniane, a nie np metalowe? albo plastikowe? albo porcelanowe, o odcieniu alabastrowym? jak dla mnie ten wiersz to wielkie oszustwo pisanie na kolanie, w którym nie widzę większego sensu pozdr
drewniane palce Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 ma dość duyży sens ale nie będę go tłumaczyć bo wszystko sie zawali. a drewniane dlatego że kiedyś napisałam taki iwiersz. stwardniały z zimna, nieprzydatne do samozaspokajania sie a przy tym odpychające i niepraktyczne. dlatego. pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 jak tam sobie chcesz — ale tego się nie da czytać, przynajmniej ja nie mogę
blady paznokieć Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 podoba mi sie początek i koniec, wybacz brak jakiejs bardziej konstruktywnej krytyki, ale nie moge sie skupic. pozdrawiam, trzeba brac sie w garsc
Rekomendowane odpowiedzi