Coolt Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Ari Inspiracje Comą- 100 tysięcy jednakowych miast *** Leśne pragnienie przemierzyło uściskami liści przestrzeń rozciągniętą szumem za nic mając wieczne niespotkanie dwóch skrajów boru Korzeniami zatopieni nie zatańczymy podniebnego walca wiatr rozwiewa tęczowe listy Mimo Wiśniowo-Wierzbowego dystansu kwitniemy promieniście daleko od siebie bliscy nadzieją Czas zielonooki chadza kocimi ścieżkami beztrosko – jak Ty
stanislawa zak Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 bardzo!!! ładnie wplecione proste przejrzyste metafory, Colcie to o ona Kot/ ? hi hi
Coolt Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 I jak tu poprawiać teksty, jeśli piszecie mi że się podobają i nic więcej :P Nie,nie, o innej poetce, nie o Kocicy :) Pozdrawiam serdecznie Coolt P.S. moją xywkę czyta się jako kult, a odmienia Coolcie [fonetycznie:kulcie]. To tak na marginesie ;)
stanislawa zak Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 rozumiem, ale ja nie znam się na budowie, mówię tylko o treści, nie jestem z literatury tylko z psychologii, a angielskiego też nie znam ,dlatego te błędy językowe, pozdrawiam
Coolt Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 psychologii mówisz? :) A to ciekawe... sam startuje na ten kierunek na UWr. Tak czy inaczej cieszę się że 'wpadasz' do moich tekstów i je komentujesz :) Pozdrawiam serdecznie Coolt
stanislawa zak Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 staram się pomóc, skrócić , zebyś nie myślał ze lekceważę pocięta szumem dwóch skrajów boru przestrzeń pragnie uścisku liści leśni-korzeniami zatopieni nie zatańczą podniebnego walca tęczowe listy rozwiewa wiatr (trzecia bez zmian) czas zielonooki kocimi ścieżkami beztrosko chadza- jak ty pozdrawiam
Coolt Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Super! Oto chodziło! Sporo skorzystałem :) Dzięki Stanisławo. Cmok Coolt
stanislawa zak Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 jestem pod wrażeniem- ależ to niemożliwe!pozdrawiam ser.z serca!
Rekomendowane odpowiedzi