Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Rafael Marius na razie nie, pieniądze przeznaczam na ciuchy, buty, mieszkanie:) dużo rzeczy mi brakuje, także podróż może będzie na jesieni gdzieś w Polsce:) marzy mi się pałacyk z letnim basenikiem:)

@Rafael Marius mój syn planował wakacje do Chorwacji, żebym pojechała jako babcia do wnuczki, ale jakoś wziął się za kończenie łazienki i ma teraz nowe wyzwania, żeby wnuczka miała gdzie myć się, to pojadą, gdy skończy pracę, to może do tej Chorwacji pojedziemy po sezonie:) będę z wnusią na wakacjach, nauczyła się mówić, że coś ma i rozumie pytanie o co ją się pyta:)

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To miłego pobytu życzę, a póki co trzeba sobie radzić w Warszawie.

Ciągle się coś nowego pojawia. Nie ma nudy.
Wszyscy co tu z zagranicy przyjeżdżają nam zazdroszczą.
Tylko, żeby klimat był lepszy.
Ja niestety jestem ciepłolubny.

To sobie pogadacie.

Opublikowano

@Rafael Marius na razie o tym nie myślę:) gdy mnie syn zaprosi, to pojadę:) jestem osobą skromną, ale wyjechać z wnuczką, czułabym się jak w raju:) Zoja była na Mazurach w Marózku i na Mierzei Wiślanej, także poczuła klimat morza i jeziora :) kocham jezioro Maróz, mam miłe wspomnienia:)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Rafael Marius dla mnie jest teraz idealnie, lato jest piękne w Polsce:) idę niedługo do lekarza, żeby z Zusu sobie załatwić wyjazd:) ja zawsze się przygotowuję do sanatorium:)