asia stano Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 zaczepiasz mnie szeptem motylów szumem łanów zboża coś mówisz OBLUBIEŃCZE ja zapatrzona pędzę lecz przez dobro rąk przyjdę do Ciebie Panie przez słowo ust napoję się Tobą przez ciepłe spojrzenie zobaczę Cię mój BOŻE
stanislawa zak Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 nie potrafię się zdystansować do wierszy tego typu, modlitwa jest sprawą intymną każdego z osobna. pozdra.
asia stano Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 jeżeli sfera duchowości jest ci obca to nie pisz wierszy...!
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 zapatrzona pędzę jednak dobrem rąk złapię Ciebie -dlaczego pięścią miłosierdzie zamykasz? zaczepiasz o pyłki wysuszonych szeptów motyli opętałeś łany zboża oblubieńcze będę spijała twoje spojrzenia mimo niechęci mów do mnie chcę mieć pod dostatkiem napełniaj mnie sobą
asia stano Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 bardzo romantycznie..dziękuję za operacje..pozdrawiam z wiaterkiem..a
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 wiaterek...kojaże że wiatraczek chodzi...bo u mnie też...a...:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
asia stano Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 a chodzi..a raczej chłodzi wiatraczek.. pozd.a
stanislawa zak Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Asiu, skąd tyle agresji?!pozdrawiam nie burzowo!
asia stano Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 sorki odebrałam zimny powiew i gniewem sie ubralam,ale już ci słoneczko świeci... pozdrawiam wicherkiem przyjaznym..a
Rekomendowane odpowiedzi