.KOBIETA. Opublikowano wczoraj o 20:52 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 20:52 @LessLove Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a Ty ? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja uwielbiam Niestety! W tym kraju nie wolno jeździć na boso dowiedziałam się o tym fakcie kiedy mnie policja zatrzymała Otrzymałam ustne upomnienie na zawsze teraz mam w aucie balerinki na zmianę 1
LessLove Opublikowano wczoraj o 20:56 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 20:56 @.KOBIETA. Nie zawiodłaś mnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak samo robiły dziewczyny u mojej korpo - balerinki na zmianę. Ty się wykpisz przed "służbami" w każdej sytuacji. Powinnaś zostać "Bondką", a co najmniej Dziewczyną Bonda, może byłaś już? 1
.KOBIETA. Opublikowano wczoraj o 21:01 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 21:01 @LessLove Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no cóż…raz mi się nie udało! Ale zasłużyłam! Jednak należy się zatrzymywać przed znakiem STOP. może nawet jestem? dziewczyną Bonda w ugrzecznionej wersji 1
LessLove Opublikowano wczoraj o 21:19 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 21:19 @.KOBIETA. Myślę, że nie masz aż tak "ostrej" urody, jesteś bardziej normalna, ale za to "urokliwa". Siostry nie masz, a (starszego) brata? 1
.KOBIETA. Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @LessLove Już mam starszego brata Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciebie! ale nigdy nie miałam życie potrafi zaskakiwać Chociaż z drugiej strony taki brat, który dokucza to utrapienie mam nadzieję, że kiedy ktoś złamie mi serduszko będę mogła na Ciebie liczyć!? Potrafisz się bić.? pomogę! 1
LessLove Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @.KOBIETA. Jasne, że mogę za Ciebie przelewać krew, max 8 litrów, umiar u mnie to reguła. Ale wolę cudzą. Strzelam z broni długiej i krótkiej, ale dawno nie ćwiczyłem na strzelnicy. Kontaktuję się z kobietami z reguły przez "dręczenie". To taki staromodny męski "obowiązek". So, jak Cię łobuz zrani daj adres, albo podpowiedz sekundantów... no jeśli biedak ma "zdolność honorową", bo inaczej mi nie wypada :-) 1
.KOBIETA. Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może nawet lepiej? Zastrzelimy go Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko musimy poćwiczyć! wydaje mi się, że od tego właśnie są starsi bracia od przelewania krwi, za rany 1
LessLove Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @.KOBIETA. Podział ról jest oczywisty: Ty przelewasz wino - czerwone jest odpowiednie i zawsze bogatsze - ja... tylko krew. 1
.KOBIETA. Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @LessLove no nie wiem? Być może w złości będę miała ochotę…postrzelać? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko czy trafię? w punkt! 1
LessLove Opublikowano 54 minuty temu Autor Zgłoś Opublikowano 54 minuty temu @.KOBIETA. W cokolwiek trafisz - Ty trafisz "w punkt". Kwantowy wybór celu. Na wszelki wypadek schowam się za drzewem. Mam na ranczu kilka prawie 100-letnich dębów. 1
.KOBIETA. Opublikowano 49 minut temu Zgłoś Opublikowano 49 minut temu @LessLove Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja będę strzelać a Ty będziesz biegać pomiędzy dębami może nie trafię
Rekomendowane odpowiedzi