Coolt Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Szkoda czasu na pretensje nawet tę największą że można gardzić najczystszym ciałem i otruć sen nieprzebudzeniem a witalna radość zamiast wzmacniać potrafi wyciszyć drżenie serca Okruchy spadają jeden za drugim gdy zbyt zachłannie pożeram pajdę nieba upieczoną świtem Nagle cytrusowa woda nabiera godności piję powoli może przedostatni raz Pomilczę jeszcze jedną ciszę posłucham prawdy bez Bogocenzury a ona podpowie mi o wiele za wszystko Za mocno pragnę żyć by móc doczekać jutra
Coolt Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Dzięki Izo. Przyda się nawet bardziej niż myślisz. Od jakiegoś czasu (a dokładniej Łódzkiej Nocy Poetów) staram się pisać bardziej 'oszczędnie', używając mniejszej ilości słów, staram się wyzbyć tych 'zbyt okrągłych zdań' i Twoje sugestie w tym wierszu są b.dobre, chętnie z nich skorzystam :) Pozdrawiam Cię ciepło Coolt
stanislawa zak Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 podoba mi się 1 i 2 zwr. oraz puenta w pozostałych coś jest nie za bardzo jasne! p[ozdrawiam, ( szkoda czasu na pretensje!- prawda! piękne metafory stosujesz!)
Coolt Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odwiedziny :) Jak mam to rozumieć? co jest niejasne? spodziewałem się raczej zarzutu,że jest zbyt dosłowne :P Pozdrawiam ciepło Coolt
Gość Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Oj Coolt...stales sie tematem w moich rozmowach z matka jako fajny gościu ;) pochwaliła Ciebie bo wie ze jako jedyny super ją przyjąłeś na poezji...doradzałeś i kilka innych rzeczy . No no nie wiedzialam...
Rekomendowane odpowiedzi