Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Rafael Marius był silny wiatr, tak się nie czuło:) woda 23 stopnie, nagrzana, dopisała w kąpielach:) ratownicy fajni, na początek puszczają muzyczkę ze słonecznego patrolu i na zakończenie pracy:) trzeba przyznać, że Niemców jest 60%, a Polaków 40%. Ustka wg mnie i Dębina piękne z plażami, w porównaniu z tymi plażami tutaj. W Dębinie bardzo mi się podobała plaża, lasek tylko brudny. 

@Rafael Marius same plotkary te baby z sanatorium, lepiej się ich wystrzegać:)

Edytowane przez violetta (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

@Rafael Marius mówią po swojemu, ale tu każdy mówi po niemiecku, kelnerki naturalnie, pracownicy się szkolą, ceny wszędzie w euro:)

@Rafael Marius są panie, które nic nie robią, a grają tylko w sportowego brydża. Jest taki kącik przez cały dzień. 

@Rafael Marius ja nie korzystam z klimatyzacji. Mam jeszcze katar, schodzi mi jeszcze z zatok. Mocniejszy powiew mnie drażni, także unikam przebywania w przeciągach. Wolę się grzać, także korzystam z sauny i gorących kąpieli. 

@Rafael Marius Niemcy przyjeżdżają całymi pokoleniami razem, wnuczki z babciami i są bardzo rodzinni dla siebie. A młodzi całymi grupkami. Wyróżniają się od nas i szybko się ich rozpoznaje. 

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Można też nic nie zapłacić i będzie dobrze.
Kto tego pilnuje na dzikich plażach. Myśmy nigdy nic nie płacili.

Ano właśnie. Kiedyś chorowałem przez pół roku na zapalenie zatok. Samo przeszło gdy się ciepło zrobiło.

Moja mama też chora. Już drugi raz w tym roku.