Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Migrena nigdy nie pisałam:)   dziękuję

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Poet Ka   ogień!!!   bywa tu czymś więcej niż żywiołem staje się losem który odbiera ale i odsłania prawdziwą wartość człowieka       pięknie opowiedziana historia bez patosu a   z ogromną siłą i czuloscią   szczególnie porusza ostatnie zdanie bo po wszystkich stratach zostawia mnie z nadzieją     duża klasa pisarska i unikalny styl   ukłony:)          
    • @wiedźma @Migrena dziękuję

• @Czarek Płatak wymowne i  mocne. Można interpretować na kilka sposobów. 

Ten moment w wierszu tak bardzo do mnie przemawia. To światło palone przez pięć dni to jakby splacany dlug tego, że nikogo nie było, gdy ona się rozpuszczała... 
    • @viola arvensis "Gdy wkrada się proza  wierszem rymuję"- każdy z nas ma swoją własną " prozę życia" Ty pięknie o tym napisałaś. Cały wiersz to jest to jedno zdanie.  Przerabiasz szarość na rytm.  Deszcz na słońce.  Smutek na nadzieję.  `"idę swoją drogą w niezmiennym zachwycie"  - tu wszystko działa. Pięknie pisanie. Pozdrawiam serdecznie.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...