anuncja em Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Świeży leniwy jeszcze, pachnie chwilą wczorajszą nawijam go na palce dotykam smak delikatny kształt doznania naznaczam miarą uczuć
stanislawa zak Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 podoba mi się aż czuję jego (palca) słodycz!!! seredeczności!
stanislawa zak Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 wersja II świeży leniwy jeszcze ciepłem pachnie wczorajszą chwilą nawijam na palec dotykiem smaku delikatnie wysysam kształt doznań słodyczą naznaczony
anuncja em Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Dzięki za odwiedziny, stremowana jestem po długiej nieobecności :))) pzdr. an em
stanislawa zak Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 trema to dobra rzecz dla niewiedzących, ty wiesz czego chcesz! pozdrawiam
anuncja em Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 ba!! ;))) pozdrawiam serdecznie
Barbara_Pięta Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 O taaak... jego kleistość, słodkość i zawijaskowość ;-) Mniam, mniam :-)))
Rekomendowane odpowiedzi