Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

A oto

komentarz odautorski: bo ich bardzo zabolało to - około osiemdziesiąt siedem procent Polaków nie lubi Izraela - podałem tutaj źródło i działalność obcej agentury w Polsce - MI6 - też podałem źródło, jakby inaczej - z "Myśli Polskiej" - nie mieli kontrargumentów, więc: co dla nich niewygodne - usunęli i w podziękowaniu dali mi siedem ostrzeżeń i w zamian stracili trzynaście moich wierszy, natomiast: czytelnicy - komentarze i kończąc: jak Bóg Kubie - tak Kuba Bogu!

Łukasz Jasiński 

A oto

komentarz odautorski: bo ich bardzo zabolało to - około osiemdziesiąt siedem procent Polaków nie lubi Izraela - podałem tutaj źródło i działalność obcej agentury w Polsce - MI6 - też podałem źródło, jakby inaczej - z "Myśli Polskiej" - nie mieli kontrargumentów, więc: co dla nich niewygodne - usunęli i w poszukiwaniu dali mi siedem ostrzeżeń i w zamian stracili trzynaście moich wierszy, natomiast: czytelnicy - komentarze i kończąc: jak Bóg Kubie - tak Kuba Bogu!

Łukasz Jasiński 

A oto

komentarz odautorski: bo ich bardzo zabolało to - około osiemdziesiąt siedem procent Polaków nie lubi Izraela - podałem tutaj źródło i działalność obcej agentury w Polsce - MI6 - też podałem źródło, jakby inaczej - z "Myśli Polskiej" - nie mieli kontrargumentów, więc: co dla nich niewygodne - usunęli i w poszukiwaniu dali mi siedem ostrzeżeń i w zamian stracili trzynaście moich wierszy, natomiast: czytelnicy - komentarze i kończąc: jak Bóg Kubie - tak Kuba Bogu!

Łukasz Jasiński 

A oto

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...