Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Uwaga na rymy w tym tekście po tytule już wiesz że będzie szalona i przydługie i pełne błędów i podejrzewane a pewnie i pewność że szaleństwo to dopadło a to taki stan trans. Rachunek sumienia teraz bym w konfesjonał zrobił wjazd jedynie na synapsach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rymem piszę. A TERAZ UCZULĘ CIĘ (o nie klikałam kapslok ale nie cofam słowem się bo to szybciej wklikujè niż w myślach jako impuls jakaś elektryka się roztrzęsiona zdarza ale ale ale (5x) wracam do głównej sprawy przed nawias cofam się przypadek że się przypomina ale dopiero uszczknąłem kieliszka więc przypominam sb co chciałem rzec czy tam wyszczekać wg nich (Oni) i agentura i agent prowadzący (moja przysięga krwi to upadek wg nich ale sam przed sobą bym ją skladał jak upadam w pałacu zbudowanym przez kupę hajsu ale nie moje włożone kwoty ja tu jestem bo oni pełni miłości wiedzą jak wybaczyć i dać szansę jestem tu zebrakiem i jeszcze dziś upadnę twardo walać ciałem w to co.pode mną w ich podłogę w roztrzesionym ciele splodzę może i krzykiem jak przyjebię pożadny kieliszek podwojony czy potrojony wielokrotnie 40 ml wlane w szklankę i jednym haustem jak przesadzę i mnie to przewróci ale nie umrę bo zło zła się nie ima niby i zostawia swoich by mogli rany duszom i sercom robić i kroki złej drogi (demokracji i racji większości słucha się karma może myśl przychodzi mi w głowę i ją przekazuję (pożałuję potem (czoło spływa potem ale nie zdejmuje bluzy choć gorąco i pot na skóry połać przdz pory się uwalnia nie rozbiorę się dla Was nie w tych miejscach i czasach w których pisać mogę mam coś jak wena jak jakieś myśli które chcę puścić i mam odwagę kliknąć wyślij w socjal mediów i wysrać na świat i nie zdejmę bluzy bo nie czas na to muszę klikać litery i kolejnym nawiasom obnażać chaos który zatrważa cham bez kultury i poradnik grafomana i licencja poetica mi wyrzygana (nie zaburzenia ksobne (POŁOWA JEST MOJA POŁOWA O MNIE) (a skoro znów klikam kapslok i krzyczeć mi przyszło przypominam sobie waszą przeszłość moją przyszłość i o co szło oto dalszy teks przed nawiasem nr jeden))))(...) 
uwagę zwracam tym co ich oczy śledzą wraz z myślą ten bezmyślnie napisany tekst. Czytelniku to wciąż tytuł jest. Długo co nie ciągnie się ma nawet jakieś znaki jak interpunkcja kropka i nawias przecinków podpisany pseudonimem nie postawił żadnych. 
Koniec tytułu oto więc i poniżej już zacznie się tekst. 
Pe es to nowość dla mnie to zdarzyło się pierwszy raz ostatnim razem. Taki przydlugi tytuł bez kitu ale zawsze wiedziałem a przynajmniej od środka gdzieś zauważyłem że nie jestem dobry w tutuły i pewnie teraz też przesadziłem i pewnie się nie przyjmie by teksty przyszłe były tak tytułowane jak u mnie. Nie zmieści się na stronie tytuł nie zmieści na okładce płyty książki to chory pomysł niegodny by rewolucji początkiem się stał. 
Nikt za moją piosenką na barykady dziś by się nie zebrał by walczyć z systemem o którym nic nie wiem. A ja zginę marnie wezwą śmieciarkę i worek jak skóra wypełniona flakiem na spal je centralnie i do cna generalnie razem z wnętrzem by nie wracali więcej jak mi powiedzieli przecież. Użalanie że nikt mnie nie chce to tak tego nie odbieraj to fakty po prostu prawda wypływa taka lekka taka piękna i błyszczy na powierzchni wody a najbardziej widać jej diament na tle wody czarnej. 
(Ja (no bo oni to ja przecież już nie ma co ukrywać) umywam ręce 
Dla nich (ja nie cierpię bo to uczucie a by czuć trzeba miec serce) czarna woda. 
Taki dwuwers napisałem w onych dawnych czasach a powyżej to parafraza która wytłumacza a poniżej oryginał. 
Oni umywają ręce. 
Dla nas czarna woda.
Krótko z followupem do Słowa i metafora. 
Kto się zna to wie czym i co znaczy wodna czerń a kto nie to spieszę i mówię to metafora śmierci. 
Coś tu śmierdzi mówię ci i ostrzegam nie ma tu człowieka. Czas kończyć pe esa. Czas zacząć zdaniem którym chciałem zacząć płynąć myślą po literach słowach spacjach. 
No to akcja
No to jazda.
Oglądam teraz shortsa na YouTube i uwierz próbuje się skupić na treści filmiku. Ale to nie na teraz przekonuję się gdy umyka mi puenta, gdy nie wiem jaka była treść. Nie wiem czy mam śmiać się i z czego a może to było coś mądrego coś z przekazem gdzie twórca chciał poruszyć umysł duszę i serce razem. Jedyne co zauważam to postacie występujące tam, ich znam tego kolesia i tych pań tam kojarzę twarze. Shortsa wysłał mi koleś więc by okazać zainteresowanie wypadało by dać reakcję może ale nie wiem o czym to było bo stan mój nie pozwolił mi wyjść z chaosu poza własnych myśli szalejących jak tornado prędko i roztrzęsienie przez głowę i choć chciałem się skupić tak dla próby to jedynie na skupianiu się usilnym utknąłem i nie wszedłem w tą wideo opowieść. Reakcja którą by należało wysłać tylko mogę się domyślać po wcześniej widzianych filmach które ta ekipa wysyła i najpewniej byłby to śmiech wynika z większości treści które produkuje ten kanał na youtubie ale ale nie chcę by koleś skumał się że nie skumałem o czym to jest i co jak nie trafię bo może należałoby wysłać emotkę która roni łzę albo tą całą czerwoną złością i wściekłością. Wiem nie kliknę emotki napiszę dyplomatycznie to co wiem co to faktem jest. O taka treść żeby wiedział że obejrzałem co mi wysłał, że nie olałem. Piszę szybko mu i Krótko że lubię ich filmiki i oglądam ich. 
Muszę uważać by się nje zdradzać ze stanem na synapsach, w transie chaotycznych myśli zgubiony ja nie chcę by ktoś z otoczenia wiedział, że to teraz i tu, że przekraczam granicę znów. 
W kieliszku czeka trunek, który niszczy innych, który rani im bliskich ale to ja w tym jestem, bliżej siebie. 
Rachuję sumienie w tym stanie.
Jak codzienności tzw normalności to wyparcie i zapominanie tak tu teraz pod wpływem używki liczonej na mililitry głośno brzmią i blisko grzechy moje winy moje bardzo wielkie winy, moje myśli słowa czyny. 
Krzyki. 
Zdrady.
Krew na rękach. 
Nie ma przebaczenia. 
Dosyć tego wiersza, wierszyka, rymowanki. To miało być opowiadanie i post miał być w dziale na prozę opublikowany ale to się zmieni. 
Żyję jako cień i zniknę wśród cieni. Oddalam się w czerń.