Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
jjzielezinski

jjzielezinski

@Poet Ka

Dziękuję za miły i merytoryczny komentarz. Starałem się w nim oddać klimat i odczucia ludzkie tamtych dni. Do każdej z osób podałem link skąd czerpałem źródła informacji.

Poszukam tego działu z wierszami o poglądach politycznych - dziękuję za informację.

Pozdrawiam serdecznie! J. J. Zieleziński

P.S.(edytowane): Szukałem działu z wierszami politycznymi na tym forum, ale niestety nie znalazłem. Jeśli ktoś dysponuje linkiem do tego działu to BARDZO O TO poproszę, ponieważ część moich wierszy posiada tematykę patriotyczną/polityczną. W swoich wierszach BARDZO staram się stosować DALEEEKO idący dystans do kontrowersyjnych tematów i nie obrażać nikogo wprost (z imienia czy nazwiska), ponieważ po pierwsze to mało etyczne, po drugie przy odrobinie wysiłku wiersz może być bardziej uniwersalny niż na pierwszy rzut oka się on wydaje. Istnieją wyjątki (podobnie jak w wierszach historycznych znanych polskich autorów) kiedy tak się nie da, ALE -IMHO- NA TYM właśnie polega demokracja, że KAŻDY może zabrać głos w temacie, PRZY MAKSYMALNYM zachowaniu szacunku do drugiego człowieka (także w komentarzach pod utworem/wierszem).

jjzielezinski

jjzielezinski

@Poet Ka

Dziękuję za miły i merytoryczny komentarz. Starałem się w nim oddać klimat i odczucia ludzkie tamtych dni. Do każdej z osób podałem link skąd czerpałem źródła informacji.

Poszukam tego działu z wierszami o poglądach politycznych - dziękuję za informację.

Pozdrawiam serdecznie! J. J. Zieleziński

• Dodaj nową pozycję...