Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Leszczym dużo do rzeczy ma to tzw. aura -pole elektrostatyczne ciała . jedni dostaną piorunem i nic im nie jest inni zostaja zabici na miejscu i zwęgleni. a umysl i ciało kontroluje to pole . nowa nauka poprostu próbuje to nazwać powszechnie używanym programem . empaci, psycho itp.  pięka kobieta w obcisłym, machająca dupą po ulicy to może być narcyska która uwielbia uwagę jak również psychopatka ktora nie czuje tej uwagi wogóle .
    • @Omagamoga Tak, tylko że to dotyczy badań, a nie osób, które nie mają bladego pojęcia w temacie i zaspokajają się filmikiem w necie o długości 4 minut. I dotyczą, powinny dotyczyć, osoby jeśli już mocno diagnozowanej, a nie że kogoś pocałował, złapał za cztery litery czy już sam nie wiem co i od razu psychopata. Albo ktoś ładny i w bikini dajmy na to i od razu narcyzm. Ale i z drugiej strony, kto wysłucha, pocieszy i pogada i od razu no wielki empata. Mnie to mierzi po prostu. 
    • @Leszczym to nie są tezy a kilkusetletnie badania pychologiczne , jedni czuja bardziej inni mniej , to jest znane od kiedy człowiek istnieje , tak samo jak próg odczuwania bólu , załóżmy że masz nacisk na dłoń o określonej sile "niutonometrów" i przetestujesz kilkaset osób , próg bólu bedzie w innnej sile . to już nie jest jakaś nauka spisana a doświadczenie samo w sobie .   nie każdy może być szamanem   pomimo że każdy coś czuje nawet psychol  
    • @Omagamoga Swoją drogą zaczynam żarliwie nie lubić tych tez i o psychopatii i o narcyzmie i nawet o empatii. 
    • O mój Boże takie bezeceństwa w Nowym Roku  Z perspektywy rozporka świat musi wydawać się dość ubogi bo nieba nie uświadczy

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...