Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Sylwester_Lasota

Sylwester_Lasota

10 minut temu, aff napisał(a):

Ta druga bez porównania dla mnie lepsza. Niekoniecznie, że taki ściśle jest mój gust muzyczny, ale bardziej jestem w stanie skupić się na słowie, a przecież chyba chcesz, by Cię rozumiano.

Sztuczna inteligencja jest bardzo dosłowna. Myślę, że zaspuewalbys bardziej z żartem w głosie, oczywiście, nie byłoby to "dobrze" zaśpiewane, ale mi się wydaje, że w ogóle o to w tym nie chodzi.

Pozdrawiam serdecznie.

Pewnie wiesz jak to jest. Czasami masz wygenerowaną jedną wersję i już wiesz, że to jest to i nic więcej nie potrzeba, a czasami masz dziesięć takich kawałków i albo każdemu czegoś brakuje, albo kilka jest na tyle dobrych, że trudno się zdecydować, który wybrać. Tak było w tym przypadku. Ostatecznie wybrałem ten "rockowy", ponieważ... zaświtał mi pomysł na klip 😅.

Ale miałem dokładnie takie rozterki, jak piszesz w swoim komentarzu. 

Dzięki za odzew 🙂.

Serdeczności 🙂

Sylwester_Lasota

Sylwester_Lasota

1 minutę temu, aff napisał(a):

Ta druga bez porównania dla mnie lepsza. Niekoniecznie, że taki ściśle jest mój gust muzyczny, ale bardziej jestem w stanie skupić się na słowie, a przecież chyba chcesz, by Cię rozumiano.

Sztuczna inteligencja jest bardzo dosłowna. Myślę, że zaspuewalbys bardziej z żartem w głosie, oczywiście, nie byłoby to "dobrze" zaśpiewane, ale mi się wydaje, że w ogóle o to w tym nie chodzi.

Pozdrawiam serdecznie.

Pewnie wiesz jak to jest. Czasami masz wygenerowany jedną wersję i już wiesz, że to jest to i nic więcej nie potrzeba, a czasami masz dziesięć takich kawałków i alba każdemu czegoś brakuje, albo kilka jest na tyle dobrych, że trudno się zdecydować, który wybrać. Tak było w tym przypadku. Ostatecznie wybrałem ten "rockowy", ponieważ... zaświtał mi pomysł na klip 😅.

Ale miałem dokładnie takie rozterki, jak piszesz w swoim komentarzu. 

Dzięki za odzew 🙂.

Serdeczności 🙂

• Dodaj nową pozycję...