Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

22 godziny temu, jan_komułzykant napisał(a):

Dzisiaj w pewnym medium przekazano również informację o zboczeńcach

hetero, czyli mamie i tacie, którzy zdecydowali pozbyć się jednego dziecka

z ciąży bliźniaczej... bo?

"Bo tego drugiego, to oni nie planowali".

Janko... to zacytowane.. jest wprost koszmarem.!!! Rzecz niewyobrażalna dla mnie, a moja

koleżanka do dzisiaj wspomina z żalem, że jedna z jej bliźniaczek umarła, przez błąd lekarzy.

Na szczęście druga ma się dobrze.

Dla mnie.. normalni rodzice, to Mama i Tata, i dziecko/dzieci. Tylko tak.

Dziękuję za szersze odniesienie w temacie, a treść, dobrze by było, żeby się komuś na coś zdała.

@viola arvensis... @wiedźma... Kobietki, bardzo Wam dziękuję za zatrzymanie się pod...

@Omagamoga... nie zgodzę się, dziecko staje się dzieckiem od narodzin, dla wielu od poczęcia...  i dopóki ma rodziców, jest także dzieckiem. Lubię tę piosenkę.. grupy Turbo.. dzięki za przypomnienie.

@violetta... tak, dzieci to wielka radość, ale i obowiązki wychowania oraz odpowiedzialność za te poczynania.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

Janko... to zacytowane.. jest wprost koszmarem.!!! Rzecz niewyobrażalna dla mnie, a moja

koleżanka do dzisiaj wspomina z żalem, że jedna z jej bliźniaczek umarła, przez błąd lekarzy.

Na szczęście druga ma się dobrze.

Dziękuję za szersze odniesienie w temacie, a treść, dobrze by było, żeby się komuś na coś zdała.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

Janko... to zacytowane.. jest wprost koszmarem.!!! Rzecz niewyobrażalna dla mnie, a moja koleżanka do dzisiaj 

wspomina z żalem, że jedna z jej bliźniaczek umarła, przez błąd lekarzy. Na szczęście druga ma się dobrze.

Dziękuję za szersze odniesienie w temacie, a treść, dobrze by było, żeby się komuś na coś zdało.

• Dodaj nową pozycję...