Patryk_Nikodem Opublikowano 8 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 nigdy nie jestem wyalienowany gdy kolejne lato nie zostawi nawet blizn zwietrzę swoje szanse ciepły powiew przedpołudnia i tani alkohol mnie usypia w twoich ramionach gdy skończymy się o świcie umierając nie zapytam
kall Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 bardzo podoba się pointa : niedopowiedzenia przyciągają czytelników. proponuję wyrzucić 'nawet' z pierwszej strofy ogólnie + pozdrawiam Kalina
Patryk_Nikodem Opublikowano 8 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 nie wyrzucę bo to potrzebne słowo.
Samo zło Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 ale to już było Patryku. może czas przetrzeć te szybki przez które oglądasz świat?
Luthien_Alcarin Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 było było, i wałsciwie na forum każdy sie powtarza;) ale łądnie to ujołeś i daje +, tylko wersyfikacja czasem mi nie współgra, wole bardziej poszatkowane formy-lecz to kwestia gustu:) Pozdrawiam Agata
Skandynawska Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 bardzo do mnie przemawia pozdrawiam
Agnes Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 nie zgadzam się z pierwszą myślą.......ale to tylko osobista dygresja.... za pierwszą strofę masz u mnie plusa, (można by napisać :nawet blizny, dla podkreślenia jednostkowego zjawiska :)) druga strofa jest wtórna, ale bardzo charakterystyczna dla Twojego stylu dlatego przełykam i pędzę dalej, trzecia, a raczej pointa może nie ejst szczególnie oryginalna, ale ja coś w tym znajduję... czasem też mam takie uczucie, wiersz odbieram raczej emocjonalnie...... reasumując, potrafisz lepiej, bardzoj odkrywczo, ale ten tekst, jest utrzymany w Twojej konwencji, którą lubię i cenię więc kupuję mimi wszystko:) pozdr. agnes
Espena_Sway Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Jestem kolejna w kolejce po zakup :-). Przemawia do mnie, + pozdrawiam serdecznie Espena Sway
Patryk_Nikodem Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 jak chcecie kupić to proszę przelać 5 zł 25 groszy na konto bank pko nr: 2243-8723-0000-0000-1438. wiersz dostarczę drogą mailową. pozdrawiam czekając na profity
Agnes Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eeee co tak drogo, nie ma zadnych zniżek dla stałych klientów (klientek:P)?
Patryk_Nikodem Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 hmmm.... po zakupie przynajmniej 5 wierszy przysługuje 2% rabat stałego klienta.
Agnes Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 a czy rabaty dodają się do siebie? (np 10 wierszy=4 %) czy jakoś tak?
Patryk_Nikodem Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 tak oczywiście ale tylko w przypadku atrakcyjnych klientek.
Agnes Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 a co to znaczy "atrakcyjna klientka" ?
Patryk_Nikodem Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 jakto co :| nie wie Pani? niech Pani nie udaję :p
Agnes Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 ja nie udaję, ja mało poinformowana jestem :(
Rekomendowane odpowiedzi